Továbbra is Polt Pétert javasolja legfőbb ügyésznek Áder János köztársasági elnök – erről kedden tájékoztatta Kövér László házelnököt. De ki is Polt Péter? Akit ez érdekel, az interneten utánanézhet, mert a közösségi háló nem felejt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Magyar György nem kicsit maszatol, amikor egy szót sem említ arról az MSZP-Fidesz háttér alkuról, ami végülis Poltot a jelenlegi pozíciójába juttatta és ott tartja. Ha az internek valóban nem felejt, akkor a tisztánlátás érdekében érdemes elolvasni ezt:
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

és ezt:
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/

Azért, hogy ne kerüljön napvilágra a K@H ügyben az MSZP vezérkar érintettsége, ezért a Fidesszel közösen hozták helyzetbe Poltot.
Mocskos, aljas, szemét dolog volt, aminek most is isszuk a levét!
Béla333
És miért nem képes Magyar György szembenézni azzal a mérhetelen mocskossággal, amit az MSZP és a Fidesz elkövetett azzal, hogy paktumot kötött arról, hogy egymás disznóságait elsikája majd a Polt Peti?:

"Előző Polt-cikkünkben példaképp szerepelt a Kulcsár-ügy is, amelyhez kapcsolódóan az Országgyűlés parlamenti vizsgálóbizottsága is foglalkozott azzal 2003 őszén, hogy a volt K&H-s bróker húszmilliárdos sikkasztásának egyik kedvezményezettje lehetett Rogán Antal mellett, illetve adott esetben javára Kertész Balázs, Rogán egyik bizalmasa. Végül a politikához közel állók közül senki nem került bíróság elé a ma is tartó büntetőügyben. Ezt politikus- és jogászkörökben is sokan annak tulajdonítják, hogy paktum születhetett a politikai ellenfelek között. Ugyanis „blokkolódtak büntetőügyek a fideszes mutyik ügyében, de nem indultak eljárások vezető MSZP-s, SZDSZ-es politikusok, holdudvaroncok ellen sem.”
Így a Kulcsár által bemószerolt Baja Ferenc környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter, majd államtitkár és Puch László MSZP pártpénztárnok ellen sem. Ez a megnemtámadás a 2010-es országgyűlési választási kampány idejéig tartott – amikor is gőzerővel beindult az úgynevezett elszámoltatás. Különös módon még a Bajnai-kormány idején és az MSZP-s többségű Országgyűlés által választott Kovács Tamás legfőbb ügyész vezetésével."
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Nem az a lényeg, amit Magyar György sugall, hogy ez a Polt a Fideszt mosdatja, hanem az a lényeg, hogy a Fideszt és az MSZP-t is mosdatja!
Béla333
Mégegy dolog, amiről Révész Sándor már évekkel ezelőtt írt és ami szintén megmagyarázza, hogy miért is felet meg Polt Peti mind a Fidesznek, mind az MSZP-nek! Aki egyáltalán megérti:

nol.hu/belfold/partkecske__kozkaposzta
Révész Sándor
„Polt Péter ciklusának üzenete az volt, hogy megfelelő politikai háttérrel mindent meg lehet úszni.” Ez az üzenet „bizonyosan bátorítólag hatott azokra, akik az elmúlt nyolc évben dézsmálták a közpénzeinket”. „„A Polt-ciklus hatása tovább él abban a látszatban, hogy a korrupció a politikai térnek azt a részét jellemzi csupán, amely nem tudta általánosan megszervezni a büntetlenségét. E látszat kedvezményezettjei mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a korrupció elleni háborgás és fellépés ne normatív, hanem szelektív legyen, s a politikai harc szempontjai alá rendelődjön."

Mivel a jelek szerint ez a kényes téma az ide írogató áldemokratákat egyáltalán nem érdekli, így befejezem Polt Peti témáját, maradjon csak hatalmon haláláig. Ez kell a magyarnak!
Béla333
Fidesz trolloknak sincs erről a gyalázatról véleményük, ugyanúgy, ahogy az ellenzéki áldemokratáknak sincs!
Ha fölsejlik a közös ősbűn akkor mindkét oldal hallgat.
Jozefina
Polt egy aljas, sunyi, a fidesz és orbán bűncselekményeit eltussoló hazug alak!!! A büntetését majd ha eljön az idő nyilván meg fogja érdemelni!!!
fahrenheit451
Mit erdemes tudni polt peterrol? A fidesz-mafia-kormany bukasa utan, megy o is a bortonbe - qrva sok evre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.