A brutális jelenetet valaki telefonra vette, de a nőnek egyébként senki sem állt meg segíteni az autósok közül.

A pápai rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a hajánál fogva húzott egy nőt maga mellett a 83-as főúton

-írja a police.hu. Az esetről készült felvétel kikerült a netre is, a helyi rendőrök az alapján kezdték meg a nyomozást. 

Az eredeti videót készítője letörölte az internetről, más valaki azonban ezt lementette és újra feltöltötte azt a netre, hogy a felvétel alapján megtalálják a tettest.  

 

A police.hu azt írja: "A Pápai Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves dabronyi lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi 2019. október 18-án délután a 83-as számú főút pápai szakaszán vonszolt egy nőt oly módon, hogy a sértett haját megfogta, és így húzta maga mellett. Az esetről egy állampolgár felvételt készített, a videó felkerült az internetre is. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai amint tudomást szereztek a bűncselekményről, megkezdték a felvételen látható elkövető felkutatását. A hatóságok elől elrejtőzött férfit a devecseri rendőrök egy dabronyi ingatlannál fogták el 2019. október 31-én délután. Előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, majd gyanúsítottként kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására."

Forrás: Index, police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ööö, akkor a pasinak megállt valaki segíteni talán?
maci0427
@Peller Anikó: A nő rohant vissza a párjához ! Cigóknál ez így van és beleszólni nem, hogy nem érdemes de életveszélyes is másoknak akik nem tesóik ! Semmilyen kiabálásba , családi balhéjukba beleszólni nem szabad mert még azokra támadnak akik belemertek szólni ! Náluk más szokások vannak ebből a szempontból is, igaz kívülállóknak furcsa és félelmetes de ők a szokásuknak megfelelően rendezik el a dolgokat családban és üzleti vitákban is ! Csak sajnos ezt a szokást mindenkinél alkalmazzák mert első jelszó az erőszak és a megfélemlítés !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.