Roma szervezetek indítottak aláírásgyűjtést azért, hogy állítsák vissza a tankötelezettségi korhatárt 18 évre. Az egyik kezdeményező egyesület vezetője azt mondja, a roma fiatal nemzedék tanulni akar, csak ehhez esélyre van szükségük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@vacsi: aztán a "cigány sorsban" tengödö magyarokról mi a véleményed? az is a származás és a genetika?
Aki Én
@Málna: ...ja, akkor én is 16 múltam :)
csak úgy....
@durbincs: belém vagy zúgva,te kétlaki pisixex kedvelö miki ? atyád forog az sírjába?
vacsi
@csak úgy...: A saját példánkat hagy említsem: 4 gyereket neveltünk fel, én főállású anya voltam, a férjem dolgozott. Sokat nem keresett, de megéltünk. Viszont, amit fontosnak tartottunk, hogy a gyerekek szeressenek olvasni, érdeklődők legyenek, és tanuljanak. Sok mindenre sajnáltam a pénzt kiadni (ami nagyon kevés volt), de könyvtárba jártak, sokat kirándultunk, színházba vittük őket, és mindegyik sportolt, zenét tanult (az iskolában, illetve a zeneiskolában). Szóval, kevésből éltünk, viszont ma mind a 4 gyerekem diplomás, jó állása van, szép családja, unokáink. Így is lehet - ha igény van rá!
reagens
@vacsi: Nagyon jól látod de itt sokat hazudoznak. Vigyázz velük.
Málna
@Aki Én: A 16 múltam és az elmúltam 16 nem pontosan ugyanazt jelenti.
Mellesleg remélem, hogy nem olvastad a cikket, és így csupán a tájékozatlanságodból fakad, hogy nem érted, miért ezt és így írtam.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.