A Mi Hazánk Mozgalom sem Erdogan Törökországát, sem a szélsőbaloldali kurdokat nem támogatja. Magyarországnak semmi keresnivalója a szíriai konfliktusban – közölte a párt vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Úgy értékeltek, ez nem a menekültekről szól. "Törökország jelenlegi katonai akciója a sok évszázada megszokott, népirtásoktól sem mentes muszlim vallási és török nacionalista hódító politika része, amelyet Magyarország – saját 150 éves tapasztalatainknak is köszönhetően – sohasem támogathat" – fogalmaztak.

Közölték, a másik oldalon pedig a kommunista, szélsőbaloldali és liberális kurdok állnak izraeli segítséggel a háttérben. Ezt a magyarok szintén nem támogathatják – tette hozzá a Mi Hazánk, hangsúlyozva: "ez nem a mi háborúnk!".

Európának a saját határait kell katonai és rendőri erőkkel megvédenie a bevándorlástól és minden külső inváziótól – jelentette ki a párt, amely ezúton arra kér minden magyart, hogy "ne tüntessen együtt szélsőbaloldali felforgatókkal, de ne is üdvözölje a hazánkba látogató török elnököt".

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.