Puzsér Róbert szerint a Lokál miatti hiszti egyetlen érdemleges vonása ez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már majdnem azt mondtam, hogy mégsem akkora barom

Puzsér hozzászólt a Lokál balhéhoz

A „Puzsér: Érdekes jelenség, ahogy a Fidesz rágyúr a mártíromságra” cikk a sajtószabadság védelmétől áthatott fityesznyik propagandáról íródott Puzsér FB bejegyzése alapján.
Első olvasatra a bejegyzés egész jó, legfeljebb a mártíromság újdonász volta nem stimmel, a metoo pedig kifejezetten szellemes:
„A jelenség egyetlen valóban érdemleges és viszonylag szokatlan vonása, hogy a hatalmi gőgjét nap mint nap példás fölényességgel gyakorló Fidesz miként gyúr rá az áldozatok mártíromságának álságos metoo-pózára. Készül az új szabadságharc ezúttal nem Brüsszel, hanem a veszélyes Főpolgármesteri Hivatal ellen. Lesz-e Ország Viktorban elég erő és elszántság, hogy megvédje a keresztény szabadságot? Minden eszköze megvan hozzá: a tömegközlekedést éppúgy elveheti a fővárostól, ahogy korábban elvette az iskolákat és a kórházakat.”!
Jó, kifejezetten jó, persze az utolsó mondat nagyon mellément. Főleg ha meggondoljuk, hogy főpolginak jelentkezett!! Hogy a tömegközlekedést vinné a kormány??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.