Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Karácsony Gergely főpolgármesternek megválasztásához, egyúttal meghívta őt a szerdai kormányülésre, ahol a budapesti fejlesztések jövőjéről is tárgyalnak – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő délután.

Orbán kormányülésre hívta Karácsony Gergelyt

"Magyarország kormánya nevében ismételten gratulálok a budapesti polgárok döntése alapján elnyert megbízatásához"

- írta a kormányfő.

"A 2019. október 24-én kelt levelét, melyben találkozót kezdeményezett, köszönettel megkaptam. Tudomásom szerint a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésére november 5-én kerül sor. Meggyőződésem, hogy Budapest fejlesztésének kérdései is haladéktalan döntéseket igényelnek, ezért arra kérem, hogy fogadja el meghívásomat Magyarország kormányának november 6-án esedékes ülésére, hogy a fővárosi beruházásokkal kapcsolatos álláspontját megismerhessük, és döntést hozhassunk a kormány által korábban már támogatott budapesti fejlesztések jövőjéről"

- fogalmazott Orbán Viktor.

Hozzátette: a kormányülés Budapesttel foglalkozó napirendi pontja

"természetesen nem korlátozódik a fejlesztések ügykörére, szívesen megismerjük az Ön álláspontját bármely más Budapest számára fontos ügyben is".

"November 6-án szerda reggel 9 órakor várjuk Főpolgármester urat a Karmelita kolostor épületében. A szükséges technikai kérdésekben Gulyás Gergely miniszter úr örömmel áll az Ön rendelkezésére" – zárul a miniszterelnöknek a főpolgármesterhez intézett levele.

(Kép: MTI/Máthé Zoltán)

Forrás: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orbán fogadja a Karmelita Kolostorban, kormányülés keretében... Karácsony négyszemközt kívánt tárgyalni a miniszterelnökkel. Ha az egész kormány citálja maga elé, akkor Gergely is stábbal menjen, ne egyedül.
Orbánt azzal a büntetéssel sújtanám, hogy soha többé ne tudjon hazudni. Csak igazat mondhasson, bármilyen kényszere is lenne lódításra, sumákolásra. És legyenek látványos elvonási tünetei. Parádés kormányülés lenne, de folytatódna az Országgyűlésben, Brüsszelben, Moszkvában és most Erdogannal. Húúúú, de élvezném! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Pegero: van húgód is,persze gondóhattam vóna..., a nyomorultak
csak úgy....
@Pegero: nem elég,hogy buzi még /verz is...,ez csak a kicsapongó kipcsak lehet benned! uralkodj magadon mert ,mint a szóban is ott van, deportálva leszel az öshazádba az ural mögé...
csak úgy....
@Pegero: anyádat öcsizd,te takony! végre egy értelmes ötlet,hogy aludni térsz..
a családi körböl a föszereplöt juttatod az eszembe,hogy : "Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
csak úgy....
@Pegero: csak nem ám rám kenyed,hogy mert nem tiszta a lelkiösmereted és attu nem bírsz aludni!? faxnak építette a fidesz azt a marha sok templomot,ha nincs hol gyónnod...,te fekete lelkü! a másik lehetöség,hogy hiányzik neked egy pasi! engem,minden esetre verjél ki a buta fejedbü, még ha belém is habarodtál...
csak úgy....
@Pegero: te lelki és szellemi szegénylegény! gondolod,hogy én nézegetem a te baromságaidat? ne légy rest,nyúlj magadhoz ha már nem nyúl hozzád a kutya sem..
RonaGyuri
Mélyen, nagyon ,mélyen Szánthó gondolatik

Nálunk központja van az egyre inkább eltűnő alapjogoknak

Az az igazság, hogy már az apropó sem piskóta, amiért a derék origo.hu-s fiuk ezt a trógert előkapták: „Kié a hatalom? - Szuverenitásharcok tegnap, ma és holnapután címmel tucatnyi szakember bevonásával kutatást indít az Alapjogokért Központ”.
Azonban a derék pártkatona nem csak hozta a formáját, de igencsak érdekes okfejtésbe keveredett:
Kijelentette, hogy „Az IT óriások digitális szuverenitása az állami szuverenitással már-már vetekedő hatalom kialakulását jelenti. ”. Majd „Ezt a hatalmat pedig az emberektől begyűjtött óriási adatmennyiség biztosítja ezeknek a vállalatoknak. Szánthó Miklós kiemelte, ha ezek a cégek többet tudnak a polgárokról, mint az állam, akkor felmerül a kérdés, hogy valójában kié is a főhatalom. ”
Ebből mi következik? Az Orbáni-állam versenyre kel az IT óriásokkal!!! =)) A kutyák már kapnak … !!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.