Hivatali visszaélés miatt vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon – tájékoztatta a vádhatóság kedden az MTI-t.

Milliókat fizethet Demeter Márta, mert azt hitte, a miniszterelnök lánya utazgat egy katonai géppelFotó: MTI/Bruzák Noémi

Közleményükben azt írták, hogy a vádirat szerint Demeter Márta tavaly szeptemberben országgyűlési képviselőként

a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat a közösségi oldalán közzétette azzal a megjegyzéssel, miszerint a Magyar Honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította.

Amellett, hogy ez a közlés valótlan volt, Demeter Márta a törvényi kötelezettségét megszegve, nem nyilvános adatokat adott ki – áll a kommünikében.

A vádhatóság közölte, hogy miután az országgyűlési képviselő mentelmi jogát a legfőbb ügyész indítványára az Országgyűlés felfüggesztette, az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a politikust, amely során Demeter Márta nem tett vallomást.

Az ügyészség vádiratában az új büntetőeljárási törvény rendelkezéseinek megfelelően azt indítványozta, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismeri,

úgy a bíróság ítélje őt összesen kétmillió forint összegű pénzbüntetésre

- ismertették.

Az országgyűlési képviselő terhére rótt hivatali visszaélés bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő – tartalmazza a kommüniké.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A dokumentumot a 888 és a Pesti Srácok lehozta, mondván, hogy itt a bizonyíték arra, nem Orbán Viktor lánya utazott a repülőn. Ez a vezérkari főnök engedélyével történt meg. Márta pedig betekintett az iratokba és rákérdezett, hogy ez igaz-e?
Hát ami az egyik oldalon kurva titkos dolog, az fidesz médiában nem! Hű, mekkora veszélyt jelent! Persze a letelepedési kötvényes migránsok nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@durbincs: Én így érzem magam nagyon jól! Úszok a boldogságban.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:20;Az a benyomásom, hogy Kövér (sajnos nem egyedül) beleragadt valami középkori trágyahalomba és képtelen onnan szabadulni. Ő még ott tart, hogy az a rendes férfiember, aki kicsit büdös, nagyon bunkó, az orra alatt burjánzó szőrt a felső részen takony, míg alulról pörköltszaft fedi és öblöseket böfög, ha elégedett a táppal. Ezzel szemben a nő – és az rendkívül fontos, hogy szabad szemmel is megállapítható legyen, ki nőnemű – kétnaponta szül egy gyereket (esetleg unokát) a sparhelt előtt, két szülés között pedig sikkesen visong, mert egeret látott. A nő a világrahozott dedet tíz évig szoptatja, szigorúan elsötétített, lehetőleg bedeszkázott ablakú szobában, majd pedig a munkából megfáradtan hazatérő ura elé teszi a csülköspacalt sóban főtt krumplival és elégedetten nézi, ahogy embere egy alumíniumkanál segítségével a szőr mögé lapátolja a főztöt. Bolsevista kutyából neki sem sikerült demokratikus szalonnává válnia.
m.blog.hu/b1/b1/image/12341457_1040216082687508_3671554412254256387_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.