Ismert liberális és baloldali politikusok jutottak pozícióhoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gáon Mordehaj
@Szeparepa2: Na akkor elmesélem neked Te címeres MESÜGE!
MAGYARORSZÁGON NEM LIBERALIZMUS VAN,
HANEM LIBER- ÁLIZMUS.
Vagyis fogalomzavar!
Magyarországon a "liberalizmust", a liberális eszmét, az egykori magyar liberális nemesség köreiből, mondanivalójából és üzeneteiből szabad levezetni.
Semmi másból!
Az a "liberalizmus", amelyről naponta hablatyolnak köszönőviszonyban sincs a fentivel. Sem eszmetörténetileg, sem pedig genealógiailag. Sehogy!
Ezt a fogalmat és szót, "liberálisok" azok a hitehagyott, mesümed (héberül kitért, istentagadó), a XIX. század második felében Kelet-Európából, ide Magyarországra bevándorolt jiddisch nyelvet beszélő zsidó népességhányad leszármazottai használják, sajátítják ki maguknak, akiknek felmenői korábban teljes egészében prostituálták magukat a moszkovita bolsevik eszmékkel.
Ezek a személyek nem csak a kommunizmus hirdetői voltak, hanem a magyarság elleni erőkkel következetesen kollaboráló tényezők is. Saját és családjuk egzisztenciáját a befogadó magyarság elárulásának Júdás pénzére alapozták. Nos ezen személyeknek, az egykori internacionalizmusa reinkarnálódott át globalizmussá és liberalizmussá!
De milyen liberalizmussá? Ha megvizsgáljuk eme liberalizmust hirdetőinek, személyek családi genealógiáját, akkor az bővelkedik a Rákosi/Rosenfeld és Kádár/Csermanek féle kommunista diktatúra egykori nomenklatúrájában kulcspozíciót betöltő személyektől.
Ezen híres "liberálisaink" között egyet sem találni olyant, akinek egyetlen felmenője is valamelyik történelmi magyar liberális nemesi család sarja, utódja, vagy vér szerinti rokona lenne. Olyan, akiben a magyar hazafias liberális szellemiség a leszármazottakban kapott volna új erőre. Nem! Ezeknek a parvenüknek a "liberalizmusa" ugyanolyan felszínes és "magyarosított liberalizmus", társadalmi, közéleti mimikri, mint az általuk vagy felmenőik által egykoron felvett magyarosított vezetéknevek. Ezen XXI. századi "liberálisok" felmenőinek zöme, a magyar liberális nemesi világ korában még...
Gáon Mordehaj
FOLYTATÁS!
Ezen híres "liberálisaink" között egyet sem találni olyant, akinek egyetlen felmenője is valamelyik történelmi magyar liberális nemesi család sarja, utódja, vagy vér szerinti rokona lenne. Olyan, akiben a magyar hazafias liberális szellemiség a leszármazottakban kapott volna új erőre. Nem! Ezeknek a parvenüknek a "liberalizmusa" ugyanolyan felszínes és "magyarosított liberalizmus", társadalmi, közéleti mimikri, mint az általuk vagy felmenőik által egykoron felvett magyarosított vezetéknevek. Ezen XXI. századi "liberálisok" felmenőinek zöme, a magyar liberális nemesi világ korában még Magyarországon sem éltek.
Bizony ezek a "mi liberálisaink"!
Eriksson
@Szeparepa2: Nem elég hülyének lenni, annak is kell látszani.
Béla333
A DK azért alakult (a DK-s fanatikusok szerint) mert Gyurcsányék már nem tudták elviselni az MSZP korruptságát, hozzá nem értését, a husosvályú körüli tolongásukat!
Akkor ez a nyomulás a potya, a zsíros állami állásokra ez mi? Szakértői politika?
Gáon Mordehaj
@Szeparepa2: Tudom jól kivagy! Kik voltak nagyszüleid! Egy nyilas keretlegény és egy Ávós ribanc. Akik a Kis fogház vallatószobájában, amikor szünetet tartottak magyar verés közben, csinálták BM-es kommunista apádat. Na te egy ilyen erkölcsi trágyából vedlettél elő!
Gáon Mordehaj
@Szeparepa2: Minden elismerésem!
Te vagy az elmúlt két évszázad alatt Közép-Kelet Európa idesodródott különféle etnikum keverékeinek, jellegzetes gyökértelen elkorcsosult prototípusa. A jellegzetes ősproli. A Potenciális nyilas, ávós, munkásőr, gyurcsótányhívő alapkarraktere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.