Karácsony Gergely városvezetői felkészültségét tesztelhetik a mai kormányülésen – erre számítanak a Fideszben, de a főpolgármester stábjában is a Népszava információi szerint. – Nem lesz sem vita, sem oldalvágás, sem veszekedés. Kulturált, sőt joviális lesz a hangnem. Ha másért nem, azért, mert mégis csak egy kormányülés lesz – fogalmazott a találkozó egyik résztvevőjének közvetlen munkatársa.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
némi gondolkodás után; ma reggel próbáltam betenni:

Mit csinál a kicsoda?

A derék Népszava forrást felejtve adott címet

A portál vezető írása „Orbán tesztelni fogja Karácsony felkészültségét” címet kapta, ami lássuk be meglehetősen pikáns ötlet. Persze a cikket olvasván hamar kiderül, hogy a valós dolog az az, hogy ezt nem ártott volna eléirni „Fideszetlenek:”. Az az „Karácsony Gergely városvezetői felkészültségét tesztelhetik a mai kormányülésen, legalább is erre számítanak a Fideszben”!
A cikk szerint a főpolgi környezet is valamim ilyesmire számít. Nos ha így van akkor nagyon nincs jól, mert alapvető tévedésben vannak. Orbán és bandája részéről – bár mint tudjuk az ilyen őt nem szokta zavarni; hisz pl. első uralkodása idején le akarta vizsgáztatni a katonai vezetés USA-ban akadémiát végzett (s valóban végzett nem mint egyesek oxfordi kiránduláskodásai) és a NATO-ban éveket dolgozó tagjait angolból – a tesztelésnek objektív akadályai vannak. Mármint ha felkészültségéről van szó, lévén ebben –persze sok másban is – Orbánék hiátusa kiemelten orbitális.
Hacsak, nem félre vagyon értve! S nem arról van szó, hogy a béketűrését tesztelik, hogy meddig tudja asztalborítás nélkül elviselni a pofátlan arrogáns szemétkedésüket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.