Andy Vajna özvegye kedd reggel a Mokkában beszélt arról, hogy a barátai elfordultak tőle, később pedig a Tények Plusznak is interjút adott, ahol szintén nem tudta megállni a sírást. Vajna Tímea elmondta, hogy a gyász nem csak lelkileg viselte meg.

A lelki fájdalom miatt kialakult a mellemben egy ciszta. Amikor eltemettem Andyt, folyt a genny a mellemből. Bekötötte az orvos, de úgy temettem Andyt, hogy gyakorlatilag volt egy lyuk a mellemben

– nyilatkozta Vajna Tímea, aki már bánja, hogy az esküvő után nem vállalt gyereket.

Októberben lettem 37 éves és érzem biológiailag, hogy már nagyon kéne egy gyerek, de hát most kinek? Illetve még nem vagyok lelkileg felkészülve rá, de majd remélem, hogy valamikor sikerülne, de lehet jobb lett volna az esküvő után rögtön.

Az özvegy később a közösségi oldalán közölte, hogy egy időre visszahúzódik és nem ad több interjút, mert ezek nagyon megviselik lelkileg. Majd hozzátette, gyógyulása érdekében segítséget is kér.

Megfogadom sokak tanácsát, szakemberhez fordulok, mert egyedül nem tudom feldolgozni Andy elvesztését.. és a bántások nem segítenek.

Címlapkép: TV2

(24.hu)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hagyjuk már ezt a bazi nagy gyászt. Ne csodálkozzon, hogy mindenki utálja, állandóan hivalkodik, dicsekszik, mutogatja magát félpucéran. Gyásznak ez elég fura, hülye liba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Megtisztelő, hogy több sorban foglalkozol velem, mint a többiekkel. Jaja minivirslizgettünk ma a bányában és az enyém lett a legkisebb ballonkabátban, fasza volt! Gondoltam rád közben és a többi sittes is azt mondta, hogy közben gondolt rád! Téged is nagyon várnak már a csodafuri csapatban.. Kérdezték, hogy milyen vagy, Mondtam, hogy nem az könnyű beszédű srác, de azt mondták, hogy ezt a részét ők is unják már az ismerkedésnek! Kérdezték, hogy miben vagy ügyes az unalmas mindennapokban a cellák között, de ezen a ponton rájöttem hogy az állandó kérdéseiden kívűl nem is tudunk semmit az érzékeny kis lelkedről. Ki vagy te, honnan ez a rettő sopk energia, amit napi 10-15 órákban mutatsz nekünk. Mindig csak ezek a kijelentő kérdések. Ennyi embert fejben tartani és mindig a megfelelő megjegyzést odaírni, amit szinte betűről betűre megjegyzel. Elképesztő adatbázis nagyságú tudás, melyet egy modern chatbot mintakövető következetességével ruháztak fel, de mégis emberi vagy! :))))))))))))) wordpress-el kezdted mi? :)))
szegfue
Azért érdekes... a büdös halfarok által felsorolt nevek -- ami nem kevés!! -- mind az "ellenzékhez" tartoznak, viszont fideszhivőt jó, ha 4-5-t embert megszámolhatunk. Tehát itt is látszik a 2/3-os többség!:)))))
durbincs
@SystemError: = @Aki Én: bányába is volt minivisli mérés ma is ? persze a maga répácskája lett a legkiesebb ?
hiába ilyen az élet , lápi homlokú Ballonkabátos Pedofil a sittes néven Csudafurulya a visszafajzott Neander-völgyi-törpe ?
apja -anyja csak sírnak ha magára néznek ?hogy 4elemi óta ahol elhasalt végleg ?
ennyit az eszéről ?
ja magát akit udvari pottyantoson leszültek -oxigényhiányosan,S köldökzsinoron kulába megmártva ? 50IQ-s
Maguk az 1000km-re lakó ,Ákkcentusos bányás klónók ,azt 50IQ-val kapargatnának primitiven ide ? S csak1 ip-rül ?
Maguk :S buzin cakrományul ideprédikálva ?...cak hogy ? a @szegfue: virágnak szép,de ez nem növény cak 1buta báb ?
@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?
@Maxipocak: @Nyírfa.: @szegfue: @Klubtag.: : @bakcsubakka: @vacsi.: @grincss: @nemfideszes: @SystemError: ? @Nyírfa: @koszpeko.: @Béla333: ?@Madácsi Pali: @Qqberci: @fahrenheit451: @dr. prédikátor: @Fantomasz: ?
@F_Viktor: Ceus:@nézelödö.: @kereső.: @Béla333: @ittott: @venestjun: @RonaGyuri: @terlasz .: @kakaósbögre: ?
@azösszeskibanévfoglalt: @fideszes gyökér .: @luiz.: ?+ @magyarbakancs: index: 19_ +@Yoda69: az Ürtakony ?
durbincs
@szegfue: maga vágott már eret magán ,mert lehet hogy használna ?
40IQ-jára + a flberepedt agyára nemigen hatna -de a szája tán kevesebb sületlenséget beszéne 1 azon ip-ről ? min a SystemError: Az elfajzott Ballonkabátos Pedofil,a sitten a csudafurulya ragadvány névvel fut,a kigyúrt kopaszok körében?
Babusgatják is + kézről - kézre adják ,nem ritkán naponta többször a Csodagaratút ? még szoknyácskát is adnak reá ?... a "más" @SystemError: -ra ?
csipetke
@durbincs: Azért bukik a fidesz, mert ilyen idiótákat tart mint te is. Gondolom a troll-felvételnél feltétel, hogy ne legyen több esze, mint egy marék molylepkének
durbincs
@csipetke: sokan magára gonoltak 20IQ-s ,de nembaj ?
@csipetke: azt csak le siketedjen hogy csak szokták ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 8., 13:13
Gyászol Németh Szilárd
Szórakozás - 2020. August 8., 12:50
Magyar lányt szeret Schumacher fia