A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Ez a helyzet az ország közútjain csütörtök reggel

Erősödik a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, a terelésben az M1-es autópálya felé vezető oldalon lelassul a haladás a halásztelki csomópont térségében. 15-20 perccel megnőtt a menetidő.

Érezhető a forgalom erősödése a budapesti bevezető utakon is. Az M3-as autópályán Bagnál, valamint Mogyoródnál és az M0-s autóúttól befelé, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell lassulásra számítani!

***

Várhatóan 9.00 és 12.00, később pedig 18.00 és 21.00 között delegáció közlekedése miatt a Budapest környéki gyorsforgalmi utakon (elsősorban a Liszt Ferenc Repülőtér – 4-es főút – M0-ás autóút – M3-as autópálya útvonalon) közlekedők szakaszos és időszakos lezárásokra, esetleges torlódásokra készüljenek! Érdemes lehetőség szerint akár 1-2 órával hamarabb is elindulni a tervezetthez képest! A budapesti forgalomkorlátozásokról a www.kozut.bkkinfo.hu weboldalon és a rendőrség weboldalán találhatnak részletes tájékoztatást.

Az M2-es autóúton a Vác felé vezető oldalon, átadták a Fót-Dunakeszi csomópont eddig lezárt lehajtó ágát. Fontos tudni való, hogy az M2-es autóúttal párhuzamos Hajcsár útra továbbra sem lehet ráhajtani. Kerülni a Dunakeszi összekötőút felől lehet!

A 44-es főúton a 32-es km-nél lévő tiszaugi Tisza-hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. A javítási munka miatt a fél útpályát lezárták. A forgalmat napközben jelzőőrök, munkaidő után pedig jelzőlámpa szabályozza.

(Utinfom)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.