Ezért fordulhatott elő az, hogy a múlt héten egy civil ruhás rendőr megakadályozta, hogy egy férfi középső ujját mutassa fel az orosz elnöknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Nessy: Ne mondj ilyet. Pont a tyúkszar nem jellemző az ilyen nagy hatalmú emberekre. Aranyban sem mérhető az értékük.
Nessy
@Eriksson: Mártanák már őket forró aranyba!
Eriksson
@Nessy: Képzelj magad elé egy hatalmas országot, melynek egy része európai, egy része ázsiai. Vannak köztük különböző vallásúak, de főképpen muzulmánok és kurdok. Vannak köztük nagy hatalmú pénzemberek, vannak kecskepásztorok és vannak terrorista kurdok.
Nem egyszerű ott vezetőnek lenni, erre csak kivételes képességű emberek képesek. És Erdogán szabadon választott elnök Törökországban.
Ugyanez a helyzet Putyinnal.
Ugyanez a helyzet Trumppal.
És most, hogy jön ahhoz egy maroknyi bugris magyar, hogy ezt kétségbe vonja? Több tiszteletet a valóságnak!
Eriksson
@Nessy: TGM írta valahol: Tisztelnünk kell mások méltóságát, hogy megőrizhessük a magunkét.
Nessy
@Eriksson: nem vonom kétségbe! Azt is elismerem, hogy nehéz ennyi és ennyiféle embercsoportot összefogni! Csak a szomszédos országban élő, általa terroristának tartott kurdok, és különösen a civilek bombázása nem igazán szimpatikus. Igaz,, számomra az emberi élet szent.De ez legyen az én problémám.
Eriksson
@Nessy: Azok a kurdok akik ellen a harc folyik, valóban terroristák. Akiknek ugyanúgy nem szent a mások élete, mint ahogy most Erdogánról állítják. Egyébként kurdok milliói élnek Törökországban háborítatlanul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.