Törökország stratégiai partnere Magyarországnak a biztonság és a migráció kérdésében is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.

Orbán szerint Erdogan véd bennünket a migránsoktól
Fotó: MTI/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a Várkert Bazárban tartott közös nemzetközi sajtótájékoztatón azt mondta:

a magyar külpolitikai gondolkodás abból indul ki, hogy Törökország nélkül nem lehet megállítani az Európába irányuló migrációt.

Így a budapesti megbeszélésen is áttekintették az ezzel összefüggő kérdéseket, és Magyarország elismerését fejezte ki Törökországnak, amely csak az idén eddig 350 ezer illegális határátlépőt tartóztatott fel – közölte a kormányfő. Hozzátette: ha Törökország ezt nem tette volna, ezek az emberek már mind itt lennének, Magyarország déli határának környékén.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Én meg nagy naivan azt hittem, hogy Obrbán meg a drótkerités.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@kokopelli: erdogan pont olyan mint O1G, barmit megtesz hogy a kezeben maradjon a hatalom, Szerencsere mi nem vagyunk katonailag olyan eros mint Torokorszag. O1G akkor lenne csak igazan veszelyes a magyar tarsadalomra.
kokopelli
@Borsodi: ..mármint a pajtavajda nem szedi?!! (bocs)
advocat
Egyszer, vagy 150 000 migráncs vonult át hazánkon. Egy darab nem akart ittmaradni! Azért ennek lehet oka! Mert Magyarország jobban teljesít! Miből?
Gáon Mordehaj
@advocat: Ostoba megközelítés! A parazita az áldozat legértékesebb részénél kezdi.Ezért vonulnak oda, ahol már korábban etnikai szórványaik megtelepedett.
Minden egyes szemita arab és afrikai betolakodó parazita, amelyik bármelyik európai országban gyökeret ver, egyben időzített etnikai bombát jelent. Ugyanúgy ki kell őket rugdalni, valamennyit, eredeti élőhelyükre és etnikai eredetközösségük vidékére vissza zavarni, ahogy ezt a 8. században Martell Károly is megtette. Itt Európában, szemita-arab-fekete afrikai tájidegen etnikumoknak nincsen semmi keresnivalója. Európa nem a harmadik világ fölösleges túlszaporulatának emésztőgödre. Tragikus lenne addig várni, ameddig a népharag és Európa őshonos lakosságának jogos önvédelmi reflexe életre hívja a rendpártiságot és kezdetés veszi a 21. század vészkorszaka, ahol a "migránsoknak" nevezett betolakodókat koncentrációs és tolonc - táborokba zárják, visszazavarják erőszakkal vagy megsemmisítik. Na ezt nem kellene megvárni. Mert ha ez a helyzet folytatódik a leszámolás elkerülhetetlen lesz.
kokopelli
@advocat: de az Orbán-féle fejek ki akarják azt a marhaságot használni!Ha a imigránsok anno a Keletitől
gyalog nekiindultak Ausztria felé,akkor csak a hülye hiszi el a kerítés jogosultságát!Az a kártya sem jött be,hogy
fizesse az Únió a kerítést! Hányan kopogtattak (a degeneráltakon kívül?) hogy :"Jó napot kívánunk,szeretnénk
bemenni!" A letelepedési kötvényesek meg repülőgéppel vagy sz.g.k-val jöttek! Akkor miért is köszönik a "főef-
fendinek" a mit is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.