A jegyző kérésére ki kellett menniük az alakuló ülésre a rendőröknek, de intézkedésre nem került sor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Már hazudik is a rendőrség?:

"A rendőrök megjelentek, azonban intézkedésre nem került sor."
hvg.hu/itthon/20191107_A_rendorseg_is_megszolalt_a_botranyos_gyori_kozgyules_utan

Éppen csak az országgyűlési képviselő igazolványukat felmutató képviselőket tiltottak ki?:
"Eközben az ülésterembe a biztonsági őrök jobbikos Varga-Damm Andreát és Ungár Pétert sem engedték be, pedig mind a ketten felmutatták az országgyűlési képviselői igazolványukat. Varga-Damm Andrea szerint a biztonsági őrök közüzem működését zavarták ő, amiért ő feljelentést fog tenni. Ungár Péter eközben azt kérdezte a biztonságiaktól, hogy melyik cég alkalmazza őket, és kötött-e velük szerződést a győri önkormányzat, de egyik kérdésére sem kapott választ. A városházán megjelentek rendőrök is – derül ki a hvg.hu cikkéből –, a jegyző hívta ki őket, intézkedésre azonban neme kerítettek sort, nem is léptek fel a két politikus érdekében."
168ora.hu/itthon/gyor-kaosz-alakulo-ules-borkai-zsolt-tuntetes-kozgyules-betores-176921

Szolgálunk és védünk, Mi???!!! (A válasz: Igen! A Fideszt! PÁRTRENDŐRSÉG!)
advocat
"Illett" volna intézkedni! De ahhoz már nincs bátorságuk!
Béla333
A pártrendőrség elveszti a vékonyan létező becsületét akkor, ha az ország állampolgárai helyett a Fideszes mocskokat védik és szolgálják! Gondolkozzanak a helyett, hogy bemocskolják magukat!
kereső
@Béla333: Itt is, mint az MTVA székházban "intézkedtek" a biztonságiak- ogy.képviselőkkel szemben. Megfogta-e Ungár Péter, vagy Varga-Damm bármelyikük karját, mert ha igen, akkor mennek Varjú után.
Béla333
@kereső: 19.57
Ellenzéki '22-es győzelem esetén az összes kompromittálódott rendőri parancsnokot elő kell venni, nem szabad hagyni ennek a népnyúzó pártrendőrségnek az ügyeit! Ne gondolják, hogy a Microsoft ügyben besározódott rendőri felső vezetők megúszhatják azzal, hogy nyugdajba menekülnek az elszámoltatás elöl...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.