Délután három óra óta tüntetnek Budapesten Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása ellen. Körülbelül 1500-2000 demonstráló gyűlt össze délután, a Nagykörúton vonultak a Széll Kálmán térig az Oktogontól, a Margit hídon át, ezzel hosszú időre megbénítva a körút forgalmát.

Erdogan-vizit: folytatódnak a tüntetések, óriási káosz a városban

Résztvevők mécsesekkel az Erdogan budapesti látogatása ellen tiltakozó Humán front a Duna-parton elnevezésű néma demonstráción az Idősebb Antall József rakparton 2019. november 7-én.

A Széll Kálmán téren komoly tömegjelenetek alakultak ki a tüntetés miatt. A tömegközlekedés is káoszba fulladt, Budán lényegében képtelenség eljutni bárhová. Sok ember a metróállomásokon ragadt, mert nem engedik ki őket a rendőrök, mások a Margit körúton nem tudnak átkelni még gyalogosan sem, és a Víziváros nagy része is járhatatlan a lezárások miatt.

A Frankel Leó út mindkét irányban áll. A Bem tér környéke is járhatatlan. A Vérmező útra szintén nem lehet felhajtani,a Várfok utcában viszont megy a forgalom.

Teljes lezárás van több ponton a környéken: lakcímkártyával, sőt, újságíró igazolvánnyal sem engednek át senkit a rendőrök. Az Apostol utca környékén, a Krisztina körúton, illetve a Margit körúton lényegében gyalog is képtelenség átkelni.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Nessy: Hogy félti a xaros életét a gyerekgyilkos terrorista.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Gáon Mordehaj: 08:55
Ha kérhetnélek akkor légy oly kedves, nevezd meg számomra, a hazai "judeo-média kútmérgezők" kilétét. Ezenkívül jó lenne, ha konkrét példákkal mutatnád be hergelésük mibenlétét is.
Előre is köszönöm.
Gáon Mordehaj
Előtte nem volt "ZSÉ!" Ez a fajta saját zsebére soha nem volt "forradalmár". Fizetettség nélkül visszahúzódnak saját szellemi gettóikba és ott egymás között mormolják magyar és nemzetellenes gyűlölködésüket.
Sziszifusz
@Gáon Mordehaj: 09:25
Fidesz mint nemzeti érdek ???
Na ettől kezdve nincs mit hozzá tenni.
Nemzeti érdeknek nevezni azt az ámokfutást amit Orbán és rablóbandája produkál nem lehet.
Az ő tevékenységük saját maguk és hozzájuk közel álló potentátok, eredeti tőkefelhalmozásnak álcázott, rablógazdálkodásából áll.
Az a rapid vagyongyarapodás, amit náluk láthatunk, tisztességes úton képtelenség, pláne olyan tehetségeknek mint például Mészáros Lőrinc. Tiborc István és társaik , tagadhatatlan.
Korrupció mióta világ a világ mindig volt és mindig lesz. Azonban a korábbi elkövetők kisinasok voltak, ezekhez a szakma nagymestereihez képest.
Egy szó mint száz Orbán nem hiába vonzódik Erdogánhoz és a hozzá hasonló személyekhez mivel ahogy a latin mondja :
" Similis simili gaudet."
dr. prédikátor
E R D O G Á N O1G =T Ö M E G G Y I L K O S O K!!!
jancsipapa
@Nessy: Meg volt itt Netanjahu is . Akkor valahogy elmaradt a tüntetés. Pedig ott is tapad ám vér bőven a kézhez...
Nessy
@jancsipapa: Talán sok volt egy hét alatt két diktátor! Meg akkor azért nem volt ekkora felhajtás. Egyik ismerősöm tegnap csak két óra késéssel tudott a kicsiért az oviba menni. de mivel nem ő volt az egyetlen mindenkit megvártak az óvónénik! Ez a talpnyalás már visszataszító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.