Fekete-Győr András válaszolt Gulyás Gergelynek, Miniszterelnökséget vezető miniszternek, aki a csütörtöki Kormányinfón román ügynöknek titulálta a Momentum Mozgalom elnökét.

Fekete-Győr: csússzatok kijjebb Erdogan fenekéből

Fekete-Győr facebook posztjában azt írta,

"Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik... Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből? De csak miután kijjebb csúsztatok a kárpátaljai magyarságot háborúval veszélyeztető Putyinéból is..."

Azt is hozzátette, mielőtt másokat ügynöközi, ne felejtse el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszél.

Gulyás azért kezdett el román ügynöközni a Kormányinfón, mert Momentum vezetője Kolozsváron egy román elnökjelölt, Dan Barna mellett állt ki. A miniszter szerint az a nemzeti minimum, hogy Fekete-Győr az egyetlen magyar párt jelöltjét támogassa az elnökválasztáson.

(Kép: MTI/Krizsán Csaba)

Forrás: hvg.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Nem szeretem a pasit, de óvva figyelmeztetem: jobb, ha szent életet él, mert a hatalom minden mozdulatát figyeli...ebből elég egy is, és neki reszeltek.
Gáon Mordehaj
Pofátlan jabranc! lesz a pofád neked még kisebb is!
Eriksson
Takonypóc. Azt sem tudja, merre a kelet, merre a nyugat.
Jozefina
Teljesen igaza van!!! Gulyás és a bagázs legalább megkapta a magáét ez ügyben!!!
Rockxy
mit várhatsz a fegyőrtől?
uszítást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.