A Terrorelhárítási Központ azt közölte: 20:20 órakor feloldotta azokat a korlátozó intézkedéseket, melyeket – a jogszabályok alapján – a Török Köztársaság elnöke, Recep Tayyip Erdogan látogatása kapcsán vezetett be Budapest egyes területein.

A TEK megköszönte a budapestiek türelmét

A Terrorelhárítási Központ köszönetet mond a budapesti közlekedők türelméért és együttműködéséért, ami lehetővé tette, hogy a védett személy akadálytalanul és biztonságosan haladhasson a programhelyszínek között

- írták.

Azt is hozzátették: köszönet illeti a hazai társzerveket és a török partnerszolgálat szakembereit is, akik színvonalas együttműködésükkel segítették a TEK munkáját és a küldöttség magas szintű védelmének megszervezését.

(Kép: MTI/Balogh Zoltán)

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Gáon Mordehaj: Nem volt ekkora felhajtás! De volt már itt amerikai elnök, a pápa, és nem kellett lezárni egész napra a várost! Addig állították le a forgalmat, amíg elment a konvoj, és szépen megvárta az ember a járdán, hogy mikor mehet át a túloldalra!
Egyébként nem érzed, hogy néha nagyon egyoldalú és fárasztó tudsz lenni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
A hájas csúti szirti vízilónak illene bocsánatot kérni!
RonaGyuri
A propi ebben is hozza a formáját!!!
A bocsánatkérést továbbították, de a közlemény lényegét nem: „A terrorelhárításnak fel sem tűntek a villamosról leszállított, otthonuk előtt feltartóztatott emberek, úgy látták, hogy minden gördülékenyen ment.
”!!!
RonaGyuri
Aide memoire

Csak a rend és a történelmi hűség kedvéért!

2006. október 23.-án a rendőri vezetés kiürítette a Kossuth teret, arra hivatkozva hogy az 56-os forradalom 50. évfordulóján két tucat kormány és államfő vendégeskedik a fővárosban.
A következmények ismertek, bár az értékelés erősen szeletív! =))
reagens
Majd akkor is így vinnyognak ha Trump jön vagy Netanjahu? Akkor nincs gyerekgyilkosozás?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Mi a francért kell végighurcolni bárkit is a városon keresztül a reptérről???Repülő leszáll,átszáll egy helikopáterbe,az meg leszáll a várban vagy bárhol.
Sanding
Megértem, hogy egy államfőt különleges biztonsági intézkedések mellett vezetnek végig, de a metrót nem kellett volna megbénítani. A föld alatt legalább legyen már nyugta a közlekedőknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.