A Terrorelhárítási Központ azt közölte: 20:20 órakor feloldotta azokat a korlátozó intézkedéseket, melyeket – a jogszabályok alapján – a Török Köztársaság elnöke, Recep Tayyip Erdogan látogatása kapcsán vezetett be Budapest egyes területein.

A TEK megköszönte a budapestiek türelmét

A Terrorelhárítási Központ köszönetet mond a budapesti közlekedők türelméért és együttműködéséért, ami lehetővé tette, hogy a védett személy akadálytalanul és biztonságosan haladhasson a programhelyszínek között

- írták.

Azt is hozzátették: köszönet illeti a hazai társzerveket és a török partnerszolgálat szakembereit is, akik színvonalas együttműködésükkel segítették a TEK munkáját és a küldöttség magas szintű védelmének megszervezését.

(Kép: MTI/Balogh Zoltán)

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Gáon Mordehaj: Nem volt ekkora felhajtás! De volt már itt amerikai elnök, a pápa, és nem kellett lezárni egész napra a várost! Addig állították le a forgalmat, amíg elment a konvoj, és szépen megvárta az ember a járdán, hogy mikor mehet át a túloldalra!
Egyébként nem érzed, hogy néha nagyon egyoldalú és fárasztó tudsz lenni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ha kapsz egy méretes pofont egy haragosodtól, aki ezt követően bocsánatot is kér, kaján vigyorral az arcán, akkor nem biztos, hogy megbocsájtasz neki.
Pláne, hogy tudod, hogy holnap jó eséllyel lehet, hogy újra pofon vág!
Nessy
Ezzel részükről el van intézve egy egész napos bolondok háza a városban a "védett személy" vonulgatása kapcsán! Nem tudom, ki volt jobban becsinálva, Erdogan, vagy Orbán!
Maxipocak
Van mit. Ettől függetlenül menjetek a picsába orbánostól, erdogánostól!!!
Gáon Mordehaj
@Maxipocak: Amikor Gyurcsótánynál volt látogatóban valahogy nem érte el az inger küszöbötöket?
Nessy
@Gáon Mordehaj: Nem volt ekkora felhajtás! De volt már itt amerikai elnök, a pápa, és nem kellett lezárni egész napra a várost! Addig állították le a forgalmat, amíg elment a konvoj, és szépen megvárta az ember a járdán, hogy mikor mehet át a túloldalra!
Egyébként nem érzed, hogy néha nagyon egyoldalú és fárasztó tudsz lenni?
advocat
A TEK erre képes! Mert vezetőjük Viktor testőre volt! Erre talán alkalmas volt. Most meg vezérőrnagy! De hagyjuk, majd minősítik akik értenek hozzá.
Szerintem I.(első) Viktor megkezdte a város szívatását. Is.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az ötlet jó, sőt

bár úgy vélem az alaphelyzet nagyon más

A 444.hu azzal a javaslattal állt elő, hogy „Ezentúl Orbán megpróbálhatná valahol máshol vendégül látni a diktátor barátait”
Sőt kézenfekvőnek tartott azt is, hogy „Ha a magyar hatóságok nem tudnak vagy nem akarnak egy ilyen kétoldalú találkozót úgy megszervezni, hogy közben ne álljon le Budapest, akkor Orbánék tényleg inkább menjenek ki kezet fogni valami mezőre, ahol nem zavarnak senkit. Vagy ha Orbán szívélyesebben üdvözölné a barátait, elhívhatná őket Felcsútra, a szülőfalujába, úgyis olyan szépen sikerült kiépíteni azt is. Ott csak 1812 ember lakik, sokkal kevesebben szívnának a lezárásokkal, rendőrből sem kellene ennyi.”
A cikk felvetéséhez két megjegyzésem lenne:
Egyfelől; „Papp László polgármester az előterjesztéssel élt: Ha Budapesten nem épül meg, Debrecen befogadná a Magyar Innováció Házát, és megrendezné a 2023. évi atlétikai világbajnokságot is”, mondván „Debrecen, az ország másik fővárosa, ”!
Másrészt; a portál úgy vélekedik, hogy a tegnapi rendőrterrornak az az oka, hogy „a háborús bűnökkel vádolt diktátor, Recep Tayyip Erdogan török elnök úgy tűnik, az elmúlt egy évben sokkal paranoiásabb lett: a kedvéért hermetikusan le kellett zárnia a magyar hatóságoknak Budapest jelentős részét”!
Nos ezt én másképp látom. Bár lehet a vendég is dilisebb lett, de az igazi ok a TEK randalírozására, hogy meg akarták mutatni a budapestieknek, hogy nem riadnak vissza semmitől! =))
silber13
A hájas csúti szirti vízilónak illene bocsánatot kérni!
RonaGyuri
A propi ebben is hozza a formáját!!!
A bocsánatkérést továbbították, de a közlemény lényegét nem: „A terrorelhárításnak fel sem tűntek a villamosról leszállított, otthonuk előtt feltartóztatott emberek, úgy látták, hogy minden gördülékenyen ment.
”!!!
RonaGyuri
Aide memoire

Csak a rend és a történelmi hűség kedvéért!

2006. október 23.-án a rendőri vezetés kiürítette a Kossuth teret, arra hivatkozva hogy az 56-os forradalom 50. évfordulóján két tucat kormány és államfő vendégeskedik a fővárosban.
A következmények ismertek, bár az értékelés erősen szeletív! =))
reagens
Majd akkor is így vinnyognak ha Trump jön vagy Netanjahu? Akkor nincs gyerekgyilkosozás?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Mi a francért kell végighurcolni bárkit is a városon keresztül a reptérről???Repülő leszáll,átszáll egy helikopáterbe,az meg leszáll a várban vagy bárhol.
Sanding
Megértem, hogy egy államfőt különleges biztonsági intézkedések mellett vezetnek végig, de a metrót nem kellett volna megbénítani. A föld alatt legalább legyen már nyugta a közlekedőknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.