Az állami rádióban fejtette meg a világot péntek reggel a magyar miniszterelnök.

Törökország nélkül nem lehet megállítani a Magyarország és Európa felé tartó milliós migránsáradatot, ezt azonban az ellenzék nem tudja felfogni, nem akarja megérteni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, miután előző nap Budapesten tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.

Orbán: Törökország nélkül nem lehet megállítani a migránsáradatot

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A kormányfő azt mondta: a bevándorláspárti erőknek érdekük, hogy eltávolítsák Erdogan elnököt a székéből, mert ha Törökországban nincs erő, egyensúly, biztonság, kiszámíthatóság, rend, akkor nem fogják megállítani a migránsokat, és megvalósul "a bevándorláspárti erők álma", milliós tömegben érkeznek majd migránsok Európába. Soros György ezt meg is írta a "híres tervében", amely szerint évi egymillió migránsra van szüksége Európának – tette hozzá.

Amíg azonban Erdogan Törökország elnöke, és Európa meg tud vele egyezni, ő pedig így nem Európa, hanem Szíria felé nyitja a kapukat a migránsok előtt, addig "mi biztonságban vagyunk" – hangsúlyozta Orbán Viktor.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@tudode: ,, demokráciákban konszenzussal, a szakértőkkel, a társadalmi érdekcsoportokkal és az őket képviselő politikai pártokkal folytatott hosszas egyeztetéssel szoktak alkotmányt szövegezni, nem erőből. Nem úgy, hogy a hatalmon levő párt elnöksége titokban fogalmazza meg a szöveget, amelyet majdnem végleges formába öntéséig még a kormánypárti képviselők előtt is titkolnak. A parlamenti szavazógép meg majd nyilván átnyomja rohamtempóban, már annak is örülhetünk, hogy nem egyéni képviselői indítványként nyújtják be."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Már megint hazudik! Akkor a drága csodakerítés mi a búbánatnak készült, he???
kereső
Nem Törökország nélkül, hanem az európai adófizetők milliárdjai nélkül- áruló vagy orbán, annak a kerészténységnek az árulója, amit olyan nagyon szivesen hangoztatsz sűrű térdepelések és "imádságok" közepette. De ezt az utat te választottad. Végig is mehetsz rajta- a saját döntésed szerint. Csak még azt nem tudod, hogy ott a végén mi vár rád.
Gáon Mordehaj
Induljunk ki abból az evidenciából, hogy sem a magyarságnak, sem Európának nincs semmi köze az arab világ kaotikus állapotához. Vannak elegen, és van elég pénzük a mohamedán testvéreknek, hogy egymást támogassák. Az, hogy merre indul el ez a gyülevész szemita arab és afrikai söpredék, ahelyett, hogy önszántából visszatérne saját hazájába, saját etnikai és vallási eredetközösségébe, és azt önmaga saját igénye szerint újjáépítené,, ahhoz viszont normális belátó képesség kell, ami ezeknek nincs! Pofátlan, agresszív, sunyi, tolakodó népség, amelynek semmi keresnivalója nincs Európában. Az, hogy valójában merre induljanak, a fentiek ismeretében végtelenül könnyedén meghatározható, de egyben megoldható probléma! Egyszerű! Nagyon egyszerű! Gépkarabély, sorozatvető, és élesre töltött fegyverek kérdése. Az ilyen tömegek és hangadóinak menetoszlopának irányát csak ilyen eszközökkel lehet meghatározni!
i.imgur.com/XmQ29T3.jpg
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ..ok, legyen így. De akkor szóljál neki is,

www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U

aki egyébként TITOKBAN!!! ezrével engedi be őket. Ide csak orbánék engedtek idegeneket!!!

És a buta kettős mérce ékes példája:

hirklikk.hu/kozelet/orban-fanatikusait-igy-meg-senki-nem-szembesitette-sotetsegukkel/285451
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Hallottál te már Móseh ben Maimonról? A nagy héber talmudi kodifikátorról? Ismertebb névváltozata alapján MAJMONIDESRŐL?
Nos, Ö mondotta; " Beszeljél úgy, ahogy az ellenségeid fülének kedves, de cselekedjél mindig a te saját néped javára".
Na ezt jól jegyezzed meg és így szemléljed a magyar külpolitikát.
De a hős mártír Bajcsy-Zsilinszkyt is példaként hozom elő, aki azt mondta: "Magyarságomért az ördöggel is cimborálok, de ha kell magyarságomért az istennel is szembeszállok".
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Igen hallottam, egy XII. századi spanyol születésű zsidó filozófus. Helyesen: Mose ben Maimon, azaz Maimonidész. De ez mindegy is, sejtem kire gondolsz :)
Nincs is semmi baj ezzel a gondolattal, legfeljebb annyi, hogy mi ,,atyaúristenünk" ezt sajátosan értelmezi, és saját népének csak legbelső körét érti.
tudode
Sajnos az idő kerekét nem lehet visszafordítani, már ami ezeket a kivénhedt nyikhajokat illeti, mivel kevesen múlott az, hogy ezt a dumafrancit ne hagyják ki az akkori kormánnal való tárgyalásokból:
.
--- Az Ellenzéki Kerekasztal története 1/17
.
www.youtube.com/watch?v=VIDnK4bQNnc
.
Annak volt igaza, hogy a C/ változatot kellett volna figyelembe venni, a Münich Ferenc és a Fedesz részvétele nélkül, de ezzel az MDF nem értett egyet!!!
-----------------------------------------
.
A puding próbája az evés, mivel Antal József ministerelnők 60. születésnapján már érzékelte azt, hogy kommunista örökségként nyomúl a Fidesz a hatalomért:
.
---- Antall József a volt kommunisták visszatérésének veszélyéről
.
www.youtube.com/watch?v=xOP7yGM_3NU
.
És nem csak megpróbálták, Horn Gyula 4/5-ös alkotmányozási szabályát sunyi módon 2/3-ra változtatta őfélesége, és az óta is azt ketyeg a tárgyaló feleinek, amit hallani akarnak!!!
.
zuzda.blog.hu/2011/03/09/elkurtak_az_alkotmanyozast
-
!!!
Aki Én
@tudode: ,, demokráciákban konszenzussal, a szakértőkkel, a társadalmi érdekcsoportokkal és az őket képviselő politikai pártokkal folytatott hosszas egyeztetéssel szoktak alkotmányt szövegezni, nem erőből. Nem úgy, hogy a hatalmon levő párt elnöksége titokban fogalmazza meg a szöveget, amelyet majdnem végleges formába öntéséig még a kormánypárti képviselők előtt is titkolnak. A parlamenti szavazógép meg majd nyilván átnyomja rohamtempóban, már annak is örülhetünk, hogy nem egyéni képviselői indítványként nyújtják be."
Nessy
Olyannyira érti Európa Török ország tettét, hogy nem kevés milliárd eurót fizet Törökországnak, illetve ott is Erdogánnak és híveinek! Aztán, ha fogytán a pénz, egy kicsit megzsarolják Európát!
advocat
Most talán csak a VW nem épít gyárat. Majd lassan visszavonulnak (ott van Vietnam és pár távolkeleti ország), akik majd átveszik a jelenelgi török termelést. És akkor nekik - esetleg - annyi.
Eladott Ország
Míg a csúti bűnöző az EU kohéziós pénzét lopja, addig Erdogán a migrációval lopja az EU pénzét. Lényegében, mind a kettő egy bűnöző, diktatórikus gazember!
csak úgy....
orbán (titkos) esti imátsága,na nem végig: ...és köszönöm néked a mindennapi betevö migráncsunkat..
Aki Én
@csak úgy...: ...hát, ő az egyetlen aki ebből hasznot hajt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.