A tüntetők és a Fradi meccs az oka. Mi más?

Megmagyarázta a rendőrség, hogy miért esett el Budapest közlekedése az Erdogan-Orbán találkozó délutánján

A Recep Tayyip Erdogan török elnököt szállító autó a Szent György téren 2019. november 7-én. MTI/Illyés Tibor

A rendőrség ma közölte: a tüntetők szervezői tegnap eltértek az előzetes útvonaltól. És még Fradi meccs is volt tegnap. Amúgy meg 15 kerületet nem is érintett Erdogan.

A diplomáciai esemény mellett jelentős ráhatással volt a főváros közlekedésére csütörtökön négy, a gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény is, ezek egy részét a bejelentők nem az egyeztetéseknek megfelelően bonyolították le

– mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek pénteken.

Orbán Viktor miniszterelnök és Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtöki találkozójának idején a rendőrség korlátozó intézkedéseket vezetett be Budapest egyes területein, hogy a védett személy akadálytalanul és biztonságosan haladhasson a programhelyszínek között.

Csécsi Soma alezredes az MTI-nek elmondta:

a diplomáciai esemény mellett jelentős hatással volt a főváros közlekedésére csütörtökön négy gyűlés.

"Ezek egy részét nem a bejelentésekben és az egyeztetéseknek megfelelően bonyolították le, a rendezők eltértek például a vonulásos rendezvény előre bejelentett útvonalától" – mondta a szóvivő.

Hozzátette: ebből az is következik, hogy az ezekkel a gyűlésekkel érintett terület kiterjedt, a főváros közlekedésére gyakorolt hatásuk megnövekedett.

Mint mondta,

a török elnök Budapest közúthálózatának mintegy 94 ezred százalékán közlekedett, és 15 kerületet nem is érintett.

Megjegyezte: a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában csütörtökön Budapesten játszott a Ferencváros-CSZKA Moszkva mérkőzés közlekedésre gyakorolt hatásáról sem szabad elfeledkezni.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ha a gonosz törp nem költözik fel a Kolostorba, nem kellett volna a hidakat lezárni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a terek bévette budát és pestet ,orbán viktor segedelmével...,hogy a Tinódi Lantos Sebestyén kísértse álmában az viktort!
Qqberci
Ha a gonosz törp nem költözik fel a Kolostorba, nem kellett volna a hidakat lezárni...
Béla333
Biztos még nem sikerült működésbe hozni a méregdrágán, korrupcióval megvett Microsoft programokat.
Ezt már kivizsgálta a rendőrség a rendőrségen belül?
Szégyen és gyalázat!
cikicakk55
Még is mit vártunk volna Orbán Viktortól? bevallja,hogy mint mindent,ezt is elbaltázták? esetleg azt,hogy túl bonyolították? Egyszerű a válasz! Túl hülyék azok akik ott fenn ülnek és nem értenek ahhoz amit csinálnak.Itt is jelentkezik az a helyzet,mikor kiderül,hogy a sógor,koma,jó barát,jó szomszéd és egyéb lekötelezett,attól hogy miniszteri állást kap,még nem rendelkezik a miniszterségének megfelelő tudással,képzettséggel. legalább helyettesnek és azok helyettesének tegyenek be szakembereket. Tudom,hogy így is túlzsúfoltak a miniszteri férőhelyek,túl sok az alkalmazott,de kapnak annyi fizetést,hogy a barátnőt,szeretőt nem kell alkalmazni.
simmering73
Nem kellett volna teadélutánra hívni és akkor se lett volna káosz.
Fantomasz
@Qqberci:Hiába költözött fel ,előbb vagy utóbb a Tisztelt Nép úgy is kiköltözteti onnan ezt a trágyfalúból kiszabadult közjogi méltatlanságot .
csak úgy....
@simmering73: hiányoztak egymásnak,ne légy gonosz..
Clavigo
A faszért nem vittétek ezt a Telefingott Búvárruhát ( allah növessze hosszúra a szakállát ) ,,meg a gyagyás Vendégét,,a felsőcsutkai stadijjonba,,arborétumba,,az ősi családi putriba ?? Oszt nem lett volna gond a Fővárosban...
csak úgy....
@Fantomasz: úgy legyen! Tibor
a druszádat ,akkor is tibiznem kell néha de te nem tehetsz róla,hogy marha távoli rokonok vagytok a tibiböl kifolyólag, te nekem Tibor! mit szóna erre a Bödöcs,hisz az is...
Nessy
@cikicakk55: Gondolták, hogy kinek Orbán / Isten hivatalt ád, majd észt is ád hozzá! Isten esetében még lenne remény!
csak úgy....
@Clavigo: oszt,hogy a faßba mutogatta vóna ott felcsuton a királyi,kolostori erkélyröl a stadiont,az még nem kész de lesz még felcsutból föváros csak át köll hordatni a várat meg a hegyet...
Fantomasz
@csak úgy...: Legyen fantomas az a biztos de ideiglenes !
Clavigo
@csak úgy...: :) :) :))XDXDXDDDD. :) :) :)
csak úgy....
@Fantomasz: gondolom a Bödöcs Tibi kárpótol,mikor a volt shikarit tibizem.
nálunk, régen a faluban is volt egy 1/2 nótás és én is úgy jártam,hogy rólam nevezték el
csak úgy....
@Nessy: orbán valóban fölküzdötte magát az "isteni" szintre! nála nélkül a klotyókban az öblítö sem müködne, mert az ellenzék még azt is..., www.youtube.com/watch?v=fjdGPQ4CIhQ
Nessy
@csak úgy...: csal elfeledett Istennel egyeztetni, aztán így nála hiányzik a mindentudás, a szeretet, a megbocsátás! Igaz, a "Bukfenc mindent tud" szindrómája elég erős!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.