A Fidesz budaörsi elnöksége felszólította Wittinghoff Tamás polgármestert, hogy kövesse Borkai Zsolt győri polgármester példáját és mondjon le.

Czuczor Gergely, a Fidesz budaörsi elnöke péntek, az MTI-nek elküldött közleményében felidézte:

Győr megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt lemondott tisztségéről, mert nem tudja méltó módon ellátni városának képviseletét.

"Méltatlanná válásának háttérében a polgármesterről még a választási kampányban előkerült és a média által felkapott szexvideó áll" – tette hozzá.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere "morálisan és politikailag megbukott", "hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja elleplezni a tényt, hogy méltatlanná vált Budaörs képviseletére" – írta. Hozzátette:

a Fidesz budaörsi elnöksége felszólítja Wittinghoff Tamást, hogy kövesse a győri polgármester példáját és mondjon le polgármesteri tisztségéről, ne hátráltassa tovább a város fejlődését, a helyi közélet "békés, demokratikus viszonyainak helyreállítását".

Czuczor Gergely megjegyezte: arra kérik a budaörsi politikai szereplőket, társadalmi és civil szervezeteket, egyházakat, hogy határozottan álljanak ki a település erkölcsi megújulásáért.

Lehetetlen helyzet, hogy a szexbotrányba keveredett városvezető mutasson példát a budaörsieknek, vagy ő képviseljen bennünket ország-világ előtt. Nem hagyhatjuk, hogy az erkölcsi züllés és a polgármester méltatlan helyzetéről legyen hírhedt Budaörs

- tette hozzá a politikus.

Az Index az ügy kapcsán felidézte: "Az önkormányzati választás előtti kampányban Budaörsön postaládákba dobták be azokat a szórólapokat, amelyeken egy pornóoldal linkjén egy Wittinghoff Tamásról titokban készült szexvideó volt látható. A felvételen a családos polgármester egy szőke nővel szexel. Wittinghoff feljelentést tett, és azt nyilatkozta: a felvételen nem egy prostituált látható, hanem egy masszőrnő csábította el, az aktust pedig szándékosan, titokban rögzítette valaki, hogy zsarolni tudja őt. Wittinghoff azt nyilatkozta, családja erről már rég tud, velük ezt tisztázta, és mellette állnak."

Forrás: MTI, Index

Címlapkép: MTI/MTVA Balogh Zoltán

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Wittinghoff inkább áldozat ebben a sztoriban, mert valami fideszes mosléknak panaszkodott, hogy fáj a háta, az meg ajánlott neki egy masszőrt, akiről kiderült, hogy egy céltudatos kurva. Már csak egy kamerát kellett elhelyezni.
Szóval ez nem egy sokmilliós, luxusjachtos, kurvás, piás, kokós több napos orgia volt, csak egy ótvar szemét megvezetés. Wittinghoff nem nyúlt le százmilliárdos tételekben közpénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Macskaszem: Így igaz! Jártatják a szájukat, mert ez van kiadva! Annyi eszük sincs, hogy valami le nem futottat mondjanak!
Sámannus
@Nyírfa: Pontosan ezért járunk egyhelyben, mert ezeket nem tudjuk lerázni magunkról. Egyszerűen mindent meghamisítanak, csalnak hazudoznak a képünkbe.
Nyírfa
@Sámannus: A mi évjáratunk lassan távozik, az aktív politizálásból, mindenképpen. Idő, Sámannus, idő kell, néhány évtized, és változik a kép.Lehet, hogy a mai tizen-, huszonévesek által rohamos fejlődésnek indul az ország. És az is lehet, hogy tök mindegy, mert még ebben az évszázadban megalakul az EU-Egyesült Államok, és ez olyan társadalmi változásokat generál, amelyről ma még álmodni sem mernénk.
Sámannus
@Nyírfa: Ha emberekből vagyunk is nem adjuk fel az álmunkat Az én szerencsém háromszor küldött vissza odaátról, és aktív vagyok most is, szerencsére. Eszemben sincs engedni egy fikarcnyit sem, tudom sokan vagyunk, és azt is hogy nem vagyunk egyformák, úgy kell jó útra térnünk. Bízok az emberek tisztességében. Tavaly igen érzékenyen érintett mindenkit a vereség, de én akkor is mondtam az ismerőseimnek, aki értetlenül álltak az eredmény fölött, mert láttam mindenki arcán a csalódottságot, hogy olyanok vagyunk, mind ha mindenki egymaga lenne. csak a szemléletünkön kell változtatni és bízni egymásban. A pohos veszte ez lesz.
Nyírfa
@Sámannus: Jól esett olvasni a szavaidat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.