Ne hátráltassa tovább a város fejlődését. Ezt írták.

(Forrás: 168 óra)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Csizmás Kond: Szerinted nem volt Audi-ügy? Nem volt az értéktelenebb földek felvásárlása, majd egy borkaizással ipari területté átalakítása! Nem volt állami pénzen történő közművesítése a területnek? (egyrészt árfelhajtó, másrészt csak így lett eladható) És amikről még nem is tudunk. Így, a pucolás után már nem is fogunk, hiszen arra kellett ez a pár nap, hogy eltüntesse az ő és a helyi Fidesz truvájait. Aztán ""lemondott"".
Nem ez lett a matolcsizmus mottója és iskolapéldává vált? Tudod:: közpénz kontra magánpénz.
Lehet, hogy betanultam, de könnyen elsajátítható volt és a Fidesz révén a példák százai sorakozhatnak. Meg nem éri, hiszen ők aratják és a plebs (köztük én is--talán Te is /???/) veti a pénzmagot.
Csizmás Kond
@namihami: Hány emberrel beszéltél aki eladta a földjét ?
...és fidesz vagy más...ma a fidesz de a tegnap is más volt és holnap is más lesz...
Eriksson
Úgy hallottam, hogy Budaörsön is van néhány multiközpont...
namihami
@Csizmás Kond: Miért kellene személyesen beszélni egy-tíz-száz emberrel? A megvásárolt föld nagysága nem egy nagyon szűk kör tulajdona VOLT, de egy-két ember tulajdona LETT. És a bagóértékű föld ezután vált ARANYÁRban értékesíthető ipariterületté. Ezt nem kell az eladókkal megbeszélni, hiszen ezek tények. A vevő személye se titok, hiszen az Audi szerződésében már szerepel. Csak az általa fizetett vételár és az általa felszámolt eladási ár különbözete jelzi a borkaizmust. Nem a kefélés a buli, az ezekből a ""kis trükkökből"" vált elérhetővé. Ha ezt Te nem tudod vagy akarod érteni, akkor neked valóban :: ..""és fidesz vagy más...ma a fidesz de a tegnap is más volt és holnap is más lesz...""
És a gond, hogy hiszed is...vagy ha mégis így lenne, akkor csak rosszabb lesz.
namihami
@Eriksson: Multiközpont van, de a Wittinghoffal kapcsolatos ""audizásról"" nem hallható egy szó sem. Ha a legkisebb sansza lenne a Fidesznek, akkor már a vidéki utánközlő ""újságok"" is oldalakat hoznának róla.
Csizmás Kond
@namihami: Tulajdonképen nem kell de ha a földek adásvételét szeretnéd boncolgatni akkor igenis kéne mert mind látszik nem nagyon érted az egészet.
...csak nézz szét a vásárlók közöztt...hányan vettek nem fideszesek potomért házat telket földet vagyont...és lett belőle ipartelep, lakóház vállakozás vagy akármi...de azokat mind úgy adták el és nem erőszakkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 26., 23:29
Így segít egy növényorvos