Fidesz: az ellenzéki akciók hozzájárultak a közlekedési zavarokhoz.

A rendőrség mellé állt a Fidesz: az ellenzékiek miatt volt annyi dugó Erdogan látogatása alatt
A Recep Tayyip Erdogan török elnököt szállító konvoj halad a Lánchídon 2019. november 7-én. MTI/Illyés Tibor

A Fidesz szerint a török államfő budapesti tartózkodása idején a szokottnál is nagyobb közlekedési kellemetlenséget a különböző, többórás vonulásos ellenzéki tüntetések és akciók okozták.

A nagyobbik kormánypárt péntek délutáni nyilatkozatát megelőzően Barkóczi Balázs DK-szóvivő arra szólította fel a rendőrséget és a Terrorelhárítási Központot, hogy azonnal vizsgálják ki, miért bénult meg a főváros közlekedése Erdogan csütörtöki látogatása miatt.

"Amikor Karácsony Gergely és Gyurcsányék a közlekedési lezárásokat kérik számon, akkor mondják el az igazságot is, hogy a török elnök itt-tartózkodása idején a szokottnál is nagyobb közlekedési kellemetlenséget éppen a különböző, több órás vonulásos ellenzéki tüntetések és akciók okozták, többek között Gulyás Márton Soros-aktivista mindent megtett azért, hogy lebénuljon a város"

- olvasható a Fidesz közleményében.

Korábban a rendőrség is részben a tüntetőket hibáztatta a csütörtöki kellemetlenségek miatt.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már köpni is nehéz az undortól. Amellett, hogy digitális gazdaság vagyunk, szerintem egy retek rendőrállam is, ahol az évtizedek óta a Kubatov-listából élő, a tavalyi parlamenti választás összes dokumentált választási csalását következmények nélkül túlélt állampárt az önkormányzati választási kampány hevében ráuszítja a rendőrséget az egyik ellenzéki jelölt kampányközpontjára. Példás gyorsasággal, alig két nappal azután, hogy a pártsajtó csalást kiált. Amíg a bűnöző 85 évre titkosított olajszőkítő Pintér Sanya a belügyminiszter és ez a mocsok tróger szabadlábon van, nem is lesz változás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fantomasz
Olyaok mint az hülyegyerek az óvodában ,elkövet minden ganéjságot aztán ráfogja másokra , gondolják az oviba meg alsó tagozatban ez már bevált .:-((((( Itt már nem fog !
Fantomasz
Pártoljon el mindenki a fidesz mellől azt javaslom hogy ne egy pitiáner kisstílű nevetséges országban kelljen élnünk a 21 . század elején .
Eladott Ország
Már köpni is nehéz az undortól. Amellett, hogy digitális gazdaság vagyunk, szerintem egy retek rendőrállam is, ahol az évtizedek óta a Kubatov-listából élő, a tavalyi parlamenti választás összes dokumentált választási csalását következmények nélkül túlélt állampárt az önkormányzati választási kampány hevében ráuszítja a rendőrséget az egyik ellenzéki jelölt kampányközpontjára. Példás gyorsasággal, alig két nappal azután, hogy a pártsajtó csalást kiált. Amíg a bűnöző 85 évre titkosított olajszőkítő Pintér Sanya a belügyminiszter és ez a mocsok tróger szabadlábon van, nem is lesz változás.
Fantomasz
Ja igen ,és nincs ellenzéki összefogás ezt mindenki értse meg .
Ellenzéki szövetség van !
Fantomasz
A zorbán román magyarok momentumos hozzáállásához való véleményéhez csak annyit :
majd akkor foglalkozz velük bocskoros amikor az anyaországban minden rendben van ,időparadoxonba kerültél kishaver :-(((
CsipkeRózsa
Régi mondás: legjobb védekezés a támadás.
namihami
Nagyon csekély módosítással igaz a hír. Nem a Fidesz állt a pintyérek mellé, hanem a pintyérek pitiznek a Fidesz/Orbán mögött. És nem tegnap óta.
A többi igaz...
laszlobihari
a rendörség nem tud szervezni, agyament módon lezárta az egész várost, ezek szerint nincs elég rendőr ilyen akciót végrehajtani normálisan.
csak úgy....
valaki tudja,hogy miért volt magyarországon az erdogányos ? azért az beszarás,ha a viktor ,valaki külföldinek szeretné megmutatni a frissen szerzett kolostorát,akkor le köll záratni a fél várst,mert fosnak a harcos és marhára bátrak.
SystemError
Megint sikerült ezt az ügyet pár tízezer választó elvesztésével bonyolítani izomból...:)
csak úgy....
@Pegero: ...hogy a terek feredöbe tegyenek magukévá a basák,te gyagyás !
te nagyon meleg és riszálós fajta? neked a janicsárok jól jöttek, a heti kosztpénzt matyarosan össze izélgattad a mohamedánokkal...
nezelodo
Most megy a vita. de én megértem ezt a fajsúlyos biztonsági intézkedést. Komoly veszély leselkedhetett a törökre, ismerve azokat az arabokat, kurdokat, és a saját hit testvéreinek azon részét, akik bírálják a diktátort, és a többi nációt, akikkel tengelyt akasztott, és akik esetleg itt ténferegnek a pesti utcákon. Gondoljunk csak az ide beengedett Rogán fizetős ügyfeleire,a pénzért vásárolt letelepedési kötvényekre, és akiket képtelenség lett volna átvilágítani akkor is, ha lett volna rá szándék. Érezzük át a felelősséget, hogy ha még Orbánt sem sikerült állambiztonsági vizsgálatnak alávetni, mióta hazaszalasztották Oxfordból, akkor hogyan lehetett volna a fidesznek kedves migránsokat?!
Béla333
Hát már hogyne állt volna mellé! A Microsoft korrupciós ügyet is közösen követték el, bűnszervezetben védik és óvják egymást!
"Szolgálunk és védünk" ugye...
Nessy
Azt magyarázza meg valaki, hogy amikor a konvoj elment a Gűl Baba türbéhez, miért kellett a tömegnek megvárni, míg vissza is jönnek? Negyedóra alatt mindenki tudott volna tovább menni a gyerekért az oviba, a színházba, vagy csak símán haza! Teljesen igazuk volt, ha kiabáltak! Már nap közben a lezárt utakon, hosszabb ideig még a házból sem lehetett kilépni. A barátnőm így "bukott" egy hat hetes szakrendelői időpontot. Ki volt ennyire berezelve? A vendég, vagy a vendéglátó?
cikicakk55
Szerintem azért hívta meg Erdogánt Orbán,mert ugye a török basa építtetett egy 1000 stobás házat és orbán sem akart nagyon lemaradni.Úgy volt vele,hogy igaz,nem 1000 szobás a vár,de egy műemlék és az értéke van annyi mint ördogán házának.Olyanok mint az ovis gyerekek.Be,,,, nekem 1000 szobás házam van,... beeee nekem meg egy egész váram van,ami még műemlék is ráadásul. A fene nagy védelem meg azért kell,mert úgy a Török,mint a magyar diktátor kegyetlenül be vannak szarva. Most Viktor is vért izzadhat,mert Magyarországon nem divat még az öngyilkos merénylet,de épp elég muszlin van ahhoz az országunkban,hogy valamelyik Allah érdekében berobbantsa a török és a magyar diktátort.Az is lehet,hogy a végén még hőssé is kikiáltják,emlékművet emelnek mint a hőst katonának,aki két diktátorral is végzett. A baltást is hőssé avatták a hazájában.Szerintem rengetegen drukkolnak most,főleg a Török diktátor felrobbantásáért. Pintér egy nulla az iszlám kiképzett harcosokhoz képest.
Aki Én
Tamás Takács!
Nem haragszol? Kopizok Tőled:

A világ legnagyobb palotáját építtette fel magának a török elnök, Tayyip Erdogan. A palota több mint 152 milliárd forintba került (akkori árfolyamon), nagyobb, mint a Kreml vagy a Buckhingam palota, és négyszer akkora, mint s Versailles-i kastély. Erdogan ezer szobában, közel 2,8 millió négyzetméteren bújócskázhat az illusztris vendégeivel, írta akkor a Telegraph.

A Fehér Palota fantázianevű palotát a törvények megszegésével egy természetvédelmi területen, egy erdős domb tetején építették fel Ankara mellett. Az épületet részben maga Erdogan tervezte. Az elnöknek arra is volt gondja, hogy egy földalatti bunker is helyet kapjon a hatalmas palotában, a mosdókat pedig az ottomán és a szeldzsuk hagyományokat ötvözve selyem tapétával látta el.

Az augusztusban kinevezett elnököt sokan kritizálták a palota építése, és nem csak azért, mert a tervezettnél háromszor több pénzbe került. "Ezt egy szultán építette magának, egy olyan országban, ahol három millió embernek nincs munkája" - mondta az építkezésről Kemal Kilicdaroglu, az ellenzék egyik vezetője.

Erdogan a kritikákra mindössze annyit reagált: "Senki nem akadályozhatja meg, hogy ez a palota felépüljön. Ha van elég hatalma az ellenzőknek, jöjjenek és rombolják le". Az elnöknek nem ez volt az első megalomán projektje, korábban egy 45 milliárd forintból megépített elnöki magángéppel haragította magára a közvéleményt."
index.hu/.../a_vilag_legnagyobb_palotajaba.../
csak úgy....
@Nessy: a barátnödnek ki kellet vóna rohanni , mint zrinyi! persze,-
lassan már azt sem hiszem el,hogy valamikor az a zrinyi elvtárs kirohant...
ha mégis,akkor abban biztos vagyok,hogy az orbán elvtárs és a fidesz tudta nélkül tüntizhetett és csinálta a terek barátok elleni fölhajtást...
nezelodo
@Aki Én: Erdogán is azt mondta az ellenzékének, "Dafke Lovasberényig"
Pálinkafőző Rézüst
"A rendőrség mellé állt a Fidesz"
A rendőrség maga a fidesz... oszt jónapot...
Nessy
@csak úgy...: Tudod, már ő sem igazán tudna "kirohanni"! Ahhoz ő meg nyuszi, hogy ordibáljon! Eredmény nem sok lenne, de az ember levezeti a feszültséget. Elvem az, hogy üssön meg mást a guta, és szedjen más dilibogyót. Persze a zsernyákokat nem zavarná, hogy idős nőről lenne szó, lecsapnának, mint olasz a fügét!
csak úgy....
@Nessy: fölöttébb szar lehet ,annak a nyögdijasnak,akinek nincs egy @Pegero: nyi ,rátermett unokája ,aki kiharcol mindent a nagy I érdekében,...hogy reszketett vóna töle az erdogányós! jó egy unoka a háznál,ha csöpp esze sincs...,ugye @Pegero: ?
solidedge
Rohadék Fidesz. Már megint gátlástalanul hazudik.
Rockxy
vicces a csávó.
vizsgálják ki a dugót!
de hol a dugó?
Jozefina
Hazudnak orba szájba. Ha nem jön a népirtó, akkor tüntetés sincs!!?? Tüntetés még sehol nem volt, amikor már előre közölték, hogy a fél város le lesz zérva!!! Ez orbán és a fidesz a rendőrséggel és a tekkel együtt!!??
reagens
Na tessék. A Széll Kálmán teretteljesen elfoglalták a tiltakozók. Ez biztos segítette a forgalmat.
Eladott Ország
@laszlobihari: tegnap, 18:44; Erdogán látogatása miatt, elmaradt színházi előadás is, mert nem értek oda a színészek, vagy jobb esetben később kezdődött el az előadás.
24.hu/kultura/2019/11/08/a-diktator-erdogan-vigszinhaz-keses/
olkt.hu/november-7-emlekezetes-nap-volt-mar-megint/
Eladott Ország
@reagens: ma, 06:27; Tisztelt Kormány!
Azt lehet már tudni, hogy Kim Dzsong Un mikor látogat el Budapestre?
De addig is, amíg az újabb cimbora nem teszi tiszteletét nálunk, lenne itt pár megválaszolandó kérdés:
olkt.hu/kapott-ma-eleget-orban-de-a-kegyelemdofest-kalman-olga-vitte-be-brutalis-iras/
Málna
Valóban nehezen érthető, hogy ha már eleve lezárások vannak - amit előre jeleztek is - akkor miért kell tüntetéssel még nagyobb káoszt okozni.
Gáon Mordehaj
MA NOVEMBER 9. szombat van!
A zsidó naptár szerint ; Chesván 11, "Lech-Lechá "
A legenda szerint, az Örökkévaló Isten, a mai napon szólította meg ÁBRÁMOT és hívta ÁBRAHÁMNAK és ígérte meg neki Izsák megszületését és kötött vele minden időkre szóló frigyet, amelynek "megpecsételésére" az örök isteni frigy jeléül a zsidóságnál kezdetét vette a Mohel, a Brit milah, vagyis a Cirkumcisio, a fityma, a férfiak nemi szervének előbőrének eltávolítása, a körülmetélés. De ezen a napon-napokban 1938. november 8-és 10 között történt a "németországi novemberi pogrom", amely esemény, mint KRISTÁLY ÉJSZAKA égette bele magát a 20. századi európai zsidóság történetébe. Zsinagógákat hamvasztottak el a lángok és zsidó kereskedők üzleteit törték be és ártatlan zsidó családokat hurcoltak meg, vertek agyon állati módon. Ártatlanok szenvedtek felbőszített tudatlanoktól. Azok a zsidók, akik aljasságaik garmadával, saját személyük által szították fel az antiszemita indulatokat védett birodalmukban nyugalomban dőzsöltek, míg a többiek védelem nélkül az életüket családjaikat mentették!
Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a magyarországi ballibsi judeo-média kriptozsidó firkászai egyáltalán megemlítik -e ezeket az eseményeket, vagy alantas ténykedésük az Orbánozásba és a FideSS-zésbe fog kimerülni, mint szinte mindig!
Úgy látom a budapesti médiazsidók még saját eredetközösség 20. századi tragédiájának aktualitását is képtelenek megemlíteni, mert helyette mindent visz az ostoba és szánalmas Orbánozás!
Szégyelljétek magatokat!
Gáon Mordehaj
Sőt!
Mai nap múlt hetven éve, hogy kioltották az életért Radnóti Miklósnak! Ennek a költő óriásnak, aki a magyarság iránti lojalitásával kulturális értékteremtésével világítótoronyként szolgálhatna sok magyarországi destruktív magyarellenes, kozmopolita zsidó részére. Radnóti Miklós az Újlipótvárosban lakott a Pozsonyi út elején nem messze a Jászai Mari tértől. Néhány házzal odébb, ahol SOROS/SCHWARC György élt. A sors igazságtalansága, hogy mindíg az igazak vesznek oda a hitványak helyett. A kártékony Soros életben maradt, míg Radnóti mártírhalált halt! A sors a Soros-féle Barabásoknak kedvezett!
kereső
@Málna: Válaszolhatok Neked egy klasszikussal? " CSAK"!
Málna
@kereső: Ha érdemben nem tudsz, akkor igen.
kereső
@Málna: Ne degradálj le egy ilyen választ. Klasszkust idéztem- az pedig "érdemi" választ adott. De mondhattam volna azt is, hogy "Bolldog Karácsonyt"- ez is érdemi válasz.
Eriksson
@kereső: A "Bolldog Karácsonyt" kifejezés új értelmet nyert, különösen ha nagy betűvel írod. :)))
kokopelli
@Eladott Ország: a dalocska is máskép szól:
"Magyar gyerek megvágta,
Török gyerek gyógyítja
Sippal,dobbal hancárral!"
kereső
@Eriksson: szándékos volt, no nem a két" lö":))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.