Az LMP országgyűlési képviselője azt mondja, elképzelhető, hogy szorosabb lesz az együttműködés az ellenzék pártjai között, csak ne tagadják le az ideológia különbségeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
te se tagad le a családi kötöttségeidet! =))
Eriksson
Talán a legnormálisabb politikus ez a srác. Mindig szívesen olvasom, hallgatom kiegyensúlyozott, megfontolt gondolatait.
Eladott Ország
Egy zenekar csak akkor jó, ha az egyes tagokat hagyjuk játszani , improvizálni, képességeit kibontakoztatni. De azt nem szabad elfeledni, hogy jelenleg a zenekar tagjainak nem normális körülmények között ( diktatúrában/maffiaállam) kell játszani, és a tagjait egyenként "levadászhatják", az állampárt katonái ( ÁSZ, NAV, ügyészség, rendőrség, stb). Az ideológiai különbségeket félretéve, elsődleges cél a fidesz diktatúrájának felszámolása, az ellenzéki egység megteremtése, a demokrácia helyreállítása, majd egy demokratikus ( az európai jognak megfelelő) választási rendszer kialakítása.
Eladott Ország
Akármit hadovál az LMP, vagy bármelyik párt a "megújulásról", meg az "ezekkel sohasem fogunk össze" dumáról, a matek nem változik. Lassan mondom, hogy értsd ( anyja fia) . De fontos, hogy tényleg értsd! Ha a választásokon a 106 választókörzetben nem 1 darab ellenzéki kihívója van a fidesznek, akkor a fidesz megnyerte a körzetet! Pont. Aki másról beszél, mellébeszél! Amikor az LMP vagy más párt azt mondja, hogy ő nem "koordinál" az egyéni választókerületekben, akkor azt mondja (de facto), hogy maradjon a fidesz! Ennek az egyenletnek nincs ugyanis más megfejtése. Ha az LMP és/vagy más párt ráindul egy másik ellenzéki jelöltre, akkor garantáltan Orbán embere nyeri meg a körzetet. Pont. Mondat vége. Matematikailag nincs más lehetőség. Ilyen az egyfordulós választási rendszer, mely csak két pártra van "kalibrálva", mert egyébkén az LMP is mehet...
uploads.disquscdn.com/images/328cea109282cb7a0e8a63eeac6fee70fb91720d21cc0a35089a15b328d004eb.jpg?w=600&h=280
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy kis mellékes

Veszélyben Kancsi Mancsi olimpiai bajnoksága

A derék Viasat History fertályóra alatt kenterbe verte

A terrorház nagyasszonya sületlenségei okán bőségesen kiérdemelte a történelemhamisítás olimpiai bajnoka gúnynevet. Azonban a mai délelőtt folyamán két olyan kijelentést is hallottam az adón, ami külön-külön is kenetve veri a nagyasszony bornírtságait.
Elsőbb az angol forradalom kapcsán jelentették ki, hogy a parlamentaristák dinamittal robbantották fel a királypártiak várait! A forradalom a XVII. században volt, Nobel pedig 1867-ben szabadalmaztatta a dinamitot!
Majd arról értesültem, hogy a kereszténység rövid idő alatt Jeruzsálemtől fényévekre terjedt! Egy fényév az 9,46*1012 km, lévén a fény sebesség közel 300ezer Km/sec, azaz a földet több mint 7szer kerülné meg másodpercenként!!!
Béla333
@Eladott Ország: 11.16
Kedves Eladott Ország!
Mindig szívesen olvasom értelmes hozzászólásaidat!
Most arra kérlek, hogy elevenítsd már fel, hogy amikor Márky-Zay 2018 tavaszán megnyerte a polgármesteri választásokat és ezt megértve, értelmezve az LMP meghirdette, hogy egy a DK-tól a Jobbikig terjedő ellenzéki összefogásban érdekelt, ezt szeretné, akkor vajon te (például) támogattad-e ebben az LMP-t?
Vagy most, hogy ugyanezzel az elképzeléssel ért el sikereket az ellenzék (az LMP marginális, kiszorított állapotában!), most már OK ugyanez a gondolat?
Unalmas már, hogy az LMP-t pofozógépnek használjátok!
Ha ezt mondja és teszi, akkor az nem jó, ha meg más mondja ugyanazt akkor az rendben van?
Eladott Ország
@Béla333: Én nem akarom ekézni az LMP-t, csak arra céloztam, hogy az ellenzéki pártok összefogása nélkül a fidesz/maffiaállam nem győzhető le. Ha az LMP beáll a sorba, annak csak örülni lehet és remélem így is lesz. Azért legyünk őszinték, az LMP és a Jobbik is bűnös abban, hogy Orbánnak és bandájának ilyen szintre sikerült leépíteni a demokráciát, mivel korábban nem voltak hajlandóak a közös fellépésre. Most már bizony a fidesz hatalmi, pártállami eszközeivel, azt a pártot tudja kinyírni amelyiket akarja , illetve ránézve a legveszélyesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.