A Nemzet Sportolói nevében szólalt meg a korábbi sportoló, bukott köztársasági elnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A tőlünk kapott (elvett) valamelyik potya kastélyából, vityillójából újra előkerült a Pali!
Mi lehet a dölyfösen belengetett, újraírt doktorijával? Elkészült már? Inkább azzal foglalkozzon!
Van bőr ezeknek a képén, hogy újra és újra osztogassák az észt és az erkölcsöt:
Mélyen kussolni kellene!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Összegründolt vezérkar kiszorított sportolók figyelmen kívül hagyott szakmaiság. Ez ma a MOB.
RonaGyuri
Az egy dolog, hogy a bukott KE belepofázik

A derék Copy-bá ismét hozza a formáját: nem csak gátlástalansága és erkölcstelensége, de a hivatkozás is vérlázító

Mint ismert rendre szólalnak meg – elsősorban élsportolók – arról, hogy …. No a dolog már itt kezd sántítani. Két dolog van keményen összemosva: egy atlétikai VB és egy atlétikai stadion szükségessége a kérdés. No de nem az én véleményem a fontos.
Megszólalt Schmitt Pál szombaton az MTI-n keresztül: „arra kérvén Budapest új vezetőit, hogy járuljanak hozzá a Nemzetközi Atlétikai Szövetség által Budapestnek ítélt 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez”!
Hic & nunc ezzel nem sokadozom, pedig lenne mit. Csak azzal,, ami a hírhez tartozik: „A Nemzet Sportolói nevében szólalt meg a korábbi sportoló, bukott köztársasági elnök.”!
Amiben lássuk be van bőven pikantéria. Mindig nagy előszeretettel képviselte – na jó beszélt és cselekedett helyettük és nevükben – az olimpiai bajnokokat. Pedig mint tudjuk kicsiny hazánk igazán bővelkedik az olimpiai bajnokokban, s többszörös is akad bőven., Olyan is – rajta kívül szinte mindeni – akik valóban megharcoltak a címért (na jó a két olimpián egyszer volt a páston)
Cicamama55
Az atlétikai VB-t ha rajtam múlna, biztosan Budapesten rendezném meg! Erre viszont már több éve rákészülhettek volna azzal, hogy a sok focipálya építésekor atlétikai versenyekre is alkalmas pályákat kellett volna megépíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.