A XII. kerületi Turul emlékművön lévő teljes névsort felül fogják vizsgálni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
A nagyapja nyilas... az apja besúgó volt ... Pokornyiról mi derül ki ???
és bayer zsóti hallgat...írhatna egy vezércikket a szennylapba...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hát ""tisztelt"" Fidesz, bizony ez SE jött be.
Egyszerűen fogalmazva:: a történész szakértő (???) is bizony rendesen a sz@rba harapott. De nehogy már valaki azt próbálja beadni, hogy a Pokorny ezt már az elején nem tudta. Egyszerűen megpróbált beszerezni egy ""áldozatot"". És pont úgy járt vele, mint a Kancsamarcsa a saját 56-os hősével.
A nagy fideszes erőlködés ismét a szokásos besz@rást hozta...l..
Józsipapa
A nagyapja nyilas... az apja besúgó volt ... Pokornyiról mi derül ki ???
és bayer zsóti hallgat...írhatna egy vezércikket a szennylapba...
Gáon Mordehaj
Az a kérdés, hogy meddig volt a "Nyilas párt" tagja? Hiszen a NYILAS párt 1938-ig nem volt antiszemita,hanem nacionalista. Pontosabban, nemzetiszocialista társadalomfilozófiára épülő defenzív nacionalista párt! 1938-ban a párt alapítói nagy részben kiléptek mihelyt magyarosított nevű svábok lepték el a párt sorait, és sebtében összekapart magyar identitásukat az elvtelen német náci ideológia és megfelelési kényszer mocsarába merítették. Ekkor tűnt fel a karrier éhes Bécsi német anyától és dicsőszentmártoni örmény felmenőktől származó Szaljosián/Szálasi Ferenc. A történelem úgy hozta, hogy az egykori Nyilas pártalapítók a németek elleni földalatti mozgalomban a nyilas párt legnagyobb ellenségei voltak. Sőt az egyik egykori alapító zsidó származású barátjával, Himler Mártonnal, a második világháború amerikai hírszerző tisztjével kerítették kézre Szálasit! TEHÁT! Pokorninak nem kellene túllihegni az egészet és a nagy megfelelési kényszer miatt összevissza szarnia magát! Hiszen vannak bővében zsidó, illetve kikeresztelkedett zsidó felmenői is!
namihami
@Gáon Mordehaj: Ismred a régi viccet a két rabbiról?
-Nem értem, nem értem!
-Mit nem értesz? Mondd és elmagyarázom!
-MAGYARÁZNI én is tudom. Érteni, nem értem!
Ennyit a nyilas múltról...
Gáon Mordehaj
@namihami: Ha az ember visszavarázsolhatná magát az egyetemista ifjúkorba. Akkor én létrehoznék több etno-szociológiai tanszéket és majdan akadémiai székfoglalómnál feketén-fehéren bebizonyítanám, hogy a magyar társadalmon belüli békebontások oka a 18. század óta betelepülő és betelepített svábok és Morva vidékéről és a német területekről, majd a szláv területek kehilláiból beáramló zsidók közötti gazdasági, kulturális, egzisztenciális hatalmi harc. De mindez, mind a két részről megmagyarosított vezetéknevek alatt. Minden etnikum éljen akár szórványban, kisebbségben vagy akárhogy, ösztönszerűen saját szellem és anyagi kultúrájával akarja körbe venni magát és azt környezetében terjeszteni, majd egyre több és több politikai hatalomra szert tenni. Kiemelkedni a többi közül, majd azt az országot, ahol él saját képmására formálni. Magyarországon a betelepedett németek és zsidók és leszármazottainak egzisztenciális harcának végeredménye, hogy mind a két etnikai eredetközösséghez tartozó népességhányad a magyarságot kiáltja ki bűnbaknak saját történelmi kudarcai okán. Lásd deportálások és kitelepítések. Remélem sikerül majd egy ilyen tudományos kutatóműhelyt felállítani!
Eladott Ország
Most illiberális, korábban liberális, azelőtt komcsi, amikor az futott, akkor meg náci volt a család, miért meglepő ez?
Annyit forgolódtak már ezek, hogy ha megdöglenek, majd ipari ventilátornak használják őket a pokolban. Ha már ott jár, az egész Turult levetetheti – elvégre engedély nélkül állíttatta fel az elődje 2006-ban! De azért szép kis család ez a nyilas nagyfaterrel és a Pákozdy néven III/III-as faterrel – igaz, őt nem írták fel a talapzatra. Egy igazi politikus karrier: nagypapa nyilas, a papa komcsi besúgó, a fia fideszes. A vér nem válik vízzé. Még az is belefér, hogy nem tudta ezt a nagyapjáról. Én nem ítélkezem, főleg nem ítélek meg senkit a felmenői tettei alapján. Pokorni az pokorni, egy fideszes retek, nálam azzal vágta el magát, és kurvára nem érdekel, mi volt az apja, meg a nagyapja, vagy mi nem. Az övé volt az elhíresült "aki egy forintot is ellop a közösből, annak rá lesz csapva a kezére" kijelentés, de valahogy nem láttam az elmúlt 9 évben a fideszes kezekre csapkodó pokornit. Ezért viszont ő felel, ez az ő gerinctelensége, nem az apjáé, de nem is a nagyapjáé.
Rühellem a fideszt, meg a sok képmutató gyökér, narancsos szarházit is, de ez egy ócska hazugság. Senki nem felelős a felmenői tetteiért, és nem lehet a felmenők életéből levonni a tiedhez hasonló következtetéseket. Amit csinálsz, az felesleges gyűlöletkeltés, ezek után nem kell csodálkozni, ha a a sok fidesznyik retek pont ugyan így csinál, és ezzel kontráz. Emelkedjünk már felül ezeken a narancstálib retkeken, nem kell mindenkinek olyannak lenni, mint amilyenek ők.
Gáon Mordehaj
A megtisztuláshoz tartozna, hogy egykori kommunista és náci pártszolgálatos ivadékait három generáción keresztül nem engednék semmiféle közéleti szerepvállaláshoz. A rengeteg történelmi tapasztalásra épülő TALMUD is kimondja, hogy vannak bűnök, amelyekért a fiaknak a fiak unokáinak kell vezekelniük. Ez a megállapítás tapasztalati tényeken alapul és érdemes napi gyakorlatba ültetni!
namihami
@Gáon Mordehaj: Ha ebben igazad van vagy lehet, akkor a Kövér, Pokorny és eddig még napvilágra nem került esetek emberei semmilyen erkölcsi alappal nem rendelkezhetnek a másik/egyik oldal érintettjeinek mocskolására.
És erre egy, most futó afférban, éppen a Kövér lehet az eklatáns példa. Hiszen annak a családja sem a fehérruhás szüzek kategóriájából ered. De éppen az állandó harckészültség okán kell komcsizni, liberálisozni vagy zsidözni.
Gáon Mordehaj
@namihami: A magyarországi választópolgárok végtelen igénytelensége a rendszerváltás óta, hogy semmit nem tudnak az általuk megválasztott politikai személyi tényezők családgenealógiai hátteréről, mert azt, ezek a személyek mélyen eltitkolják!
KI KELL KÖVETELNI,
hogy mindazok, akik politikai közéleti szerepre aspirálnak tegyék nyilvánossá, hiteles és ellenőrizhető családgenealógiai hátterüket 3-4 generációra visszamenőleg. Majd a választópolgár eldönti, hogy ezt figyelembe veszi vagy nem! Ezek szerint dönt vagy nem! EZT A JOGOT MEG KELL ADNI AZ ÁLLAMPOLGÁROKNAK!
Ha nem fog ez teljesülni, akkor ennek kikövetelésére lesznek olyanok, akik majd mozgalmat fognak szervezni!
namihami
@Gáon Mordehaj: Stimmt!
De, gondolom tagadhatatlan, hogy a nagyobb pálfordulású és számú személyeket éppen az a Fidesz gyűjtötte maga alá, akikből választási propagándát (egy részét) épít a hívei hülyítése céljára.
A kommunistázás ettől válik nevetségessé.
Gáon Mordehaj
@namihami: A MOMETUM is megbukna. Fegyőr kommunista nomenklatúrabeli nagyapja révén. Valamint a DONÁTH család Annuska leánya is. Hiszen a családnak semmi közük nincs a törzsökös történelmi nemes nagyajtai Donáthokhoz. Ezt a nevet Jászságba betelepedett zsidó felmenői vették fel névmegmagyarosítás által. (De miért pont egy törzsökös magyar családét, amihez semmi közük?) De ugyan ez a helyzet a CSEH Katali (nokkalal ) is.TEHÁT ELŐ A CSALÁDGENEALÓGIÁKKAL DE GYORSAN!
Gáon Mordehaj
MOMENTUMOS, FŐ JUDEO-LIBERÁLNYIK családgenealógiai háttere:
ÍME!
A momentumos fiatalember nagyapja, Fekete-Győr Endre (nevét kötőjel nélkül is írják) 1926-ban született a Borsod megyei Csobajon. 1946-ban belépett a Magyar Kommunista Pártba, a pártegyesülés után az MDP, majd az MSZMP tagja. 1948-tól 1957-ig a Földművelésügyi Minisztériumban előadó, osztályvezető, 1957 és 1962 között a Szőlőoltvány és Facsemete Forgalmi Vállalat igazgatója. 1962-ben kinevezték a verpeléti Dózsa Termelőszövetkezet elnökévé, a megyei lap az ötvenes évek stílusában harsány riportban dicsőítette, a szocialista embertípus megtestesítőjeként üdvözölte. Fekete-Győr Endre hamar látványos pártkarriert futott be. Az 1956-os hősök közül még sokan börtönben ültek, amikor tagja lett az MSZMP Heves megyei Pártbizottságának és a VB-nek, majd a Termelőszövetkezetek Országos Tanácsa Elnökségének. 1969. január 16-án a Heves Megyei Tanács vb-elnökévé választották.
Gáon Mordehaj
A judeo-kommunista nem vész el csak átalakul, mert gerince helyett takony van!
Gáon Mordehaj
Toroczkai /Tóth főmagyar betyárvezér dédapja dr. Tutsek Gusztáv 1956-os vébíró, aki a legtöbb halálos ítéletet hozta. A család ilyen háttérrel a kommunista diktatúrában teljes egzisztenciális biztonságban volt, apja jogi tanulmányokat folytathatott és ügyvédi irodát vezet:
hu.wikipedia.org/wiki/Tutsek_Guszt%C3%A1v

TANULSÁG ? Össze ér az ami összetartozik!
Gáon Mordehaj
Erről a társulatról ez a vers jut eszembe:

A dédapa még pálinkaárus,
a nagyapó volt jó bolsevik.
Tóráját ládafiába zárta
és nem volt jó ideig
Salom Sabbath neki.

Aztán eljött Róth Manó a hős
Az antimessiás, vele kórusban együtt
énekelte az ávósok dalát.

Ekkor divat volt istent tagadni,
Zengeni: Nincsenek őseink, csak
proletár hőseink,
Ott tiszteljük a történelmi
múltat, ahol magyarosított nevű
rőfös segédek vonultak szétrúgni mindent,
ami magyar és nemzeti.

1989-ben úgy tűnt, hogy elbukott a játszma
és szétfeslett a vörös lepel,
de sebaj,
most unokáik a globalizmus zászlajával
járva köszönnek nyájasan így.
Salom Sabbath neked.
CsipkeRózsa
@Gáon Mordehaj: Attól, hogy valaki zsidó, v. zsidó ősei vannak, voltak, mi köze az általad említett bűnökhöz? A bűnöket nem egy vallási látásmód határozza meg, hanem a bűnt elkövető ember.

Az ősök bűneiért pedig a leszármazott nem felelős, akár Pokorni, akár Bauer a neve és a bármi a politikai meggyőződése.
RonaGyuri
@Gáon Mordehaj: és Kövér köteles Laca meg a többi szaros komcsi tróger történetét mikor részletezed??? =))
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: nem kell érteni ő ilyen. röviden szaros fideszes! =))
Csizmás Kond
Hogy letörölteti az az ő érdeme, nem úgy mint a pufajkás aki letagadta a multját.
Gáon Mordehaj
@CsipkeRózsa: "A bűnöket nem egy vallási látásmód határozza meg, hanem a bűnt elkövető ember." Itt az a gond, hogy ezeknél a zsidóknál pontosan nem a vallás határozott meg semmit, mert azt leszarták, megtagadták és azért voltak aljas gazemberek. Majd utána a zsidóságuk védőpajzsa mögé bújtak. Becsületes zsidók legyilkolásuk pillanatában is káddist mondtak. Ezek a vörös zsidók átmentek a Hegedüs Gyula utca páros oldalára nehogy valaki azt higgye, hogy az ottani zsinagógából jöttek ki vagy oda tartanak. A tisztességes zsidó kiáll etnikai hovatartozása, vallása,eredetközössége és Izrael mellett és nem védőpajzsnak tekinti népének történelmi tragédiáját és aljasságait e mögé rejti. Ha valaki bírálja ezért őket, akkor azonnal antiszemitázásba kezdenek és nácizásba! Az igazán tisztességes zsidó, ha nem ért egyet a galut számára nem tetsző politikai történéseivel, akkor csomagol és haza aliyázik az egyetlen zsidó hazába Erec Jiszráélbe és nem lázong, uszít,áskálódik és hatalomra tör!
i.imgur.com/u6XF4aV.jpg
CsipkeRózsa
@Gáon Mordehaj: Egy ország elhagyása nem olyan egyszerű, hiszen a felmenők is itt születtek, miért kellene idegen országba települnie valakinek. Természetes, hogy ami valakinek nem tetszik, az ellen megszólalhat minden magyar állampolgár.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: te sem vagy különb a @Gáon Mordehaj: NER-társadnál!! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...de úgy gondolod te az vagy...
Gáon Mordehaj
@CsipkeRózsa: Helyesbítek! "a felmenők is itt születtek"
A zsidó felmenők itt kényszerültek (!) megszületni a saját hazát nélkülözve, amelytől megfosztották a zsidó népe és egészen a 20. századig aljas módon visszaköltözni sem engedték. Nem beszélve az állam újjá alapításárólt!
A zsidó számára minden, ami Izráél földjén kívül van GALUTNAK nevezzük! Ami a zsidó nép számára ideiglenes állapot lehet. A zsidóság vonatkozásában, az aliya kapcsán nem lehet "idegen országba való elköltözésről beszélni", mivel a zsidóság egyetlen hazája Erec Jiszrael (Izrael földje). A zsidó ember számára az "idegen" csak az lehet, amely Izraelen kívül van. Kiemelem! Ha az imperialista s haszonleső nyugat nem akadályozta volna meg, akkor az Ottomán birodalom szétbomlasztása után létre lehetett volna hozni a zsidó nemzetállamot és akkor nem ismerhetnénk a vészkorszak borzalmait. Nyugat, de főleg az angol külpolitika ácsolta meg a zsidóság vérpadját, amelyen a hóhér szerepét a náci Németország töltötte be és az arabjaival ismét erre a posztra pályázik!
Gáon Mordehaj
Kedves @CsipkeRózsa: Herzl Tivadar az "Altneuland" című művében (régiúj országban) kijelentette —sok más zsidó nacionalistával és patriótával együtt— "a zsidó nép csak ősei földjén születhet újjá."
Semmi esetre sem Magyarországon!
A Babilóniai Talmud, a Ktuboth tract. 110 /b oldalán, a Talmud egyértelműen kijelenti, hogy "a külföldön, tehát nem Izraelben /!/) lakó zsidóknak nincs Istene". (Magyarországiaknak ez külön figyelmeztetés)
Továbbá! A magyarországi zsidóknak is Cionból/Sionból jön ki a tanítás/tórah, és az Örökkévaló/JHWH Szava Jeruzsálemből ( Jelenések Könyve, Mik. 4,2b,) EZ PEDIG NEM MAGYARORSZÁG, NEM BUDAPEST!
Lucki Rebbe 1938-ban mondta „Minden zsidó, aki Erec-Jiszráélbe megy, és minden kalapács, amely munkába lendül ott, kezdete a megváltásnak…”. A zsidóknak Izraelbe kell visszavágyódniuk és nem a "galutba", a kényszerű száműzetésbe, ahonnan többször is elűzték őket és jelen időkben sem népszerűek! Abszurdum, hogy a zsidóság nem saját őseinek hazájában, eredeti etno-szociokultúrájában, történelmi eredet és vallási sorsközösségében akar élni, hanem ott ahonnan egykoron vagy akár többször is kivetették. A zsidóság hazája Erec Jiszráél!
A zsidó "bevándorlási törvény" is kimondja, az 1950. évi 5710. visszatérésről szóló törvény megállapítja minden ZSIDÓ személy jogát az Izrael Államba való bevándorláshoz. A törvény értelmében “Zsidó az a személy, aki zsidó anyától született, vagy áttért a zsidó vallásra, és nem tagja más vallásnak”. ---tehát nem születhet keresztény vagy muszlim anyától mert akkor már nem lehet halahikus zsidó !-----
VAGYIS a törvény konkrétan megnevezi az etnikai mibenlétet, származást és leszármazást!
Mindazt, ami alapfeltétele Izrael zsidó nemzetállamba történő letelepedésnek.
A galuti állapot teljesen okafogyottá vált! A magyarországi zsidóság, különösen a neológok (tisztelet a kivételnek) még etnikai eredet-és sorsközösségbeli egységüket sem vállalják fel csupán "vallásról" beszélnek. De úgy, hogy a vallás légalapvétó normáit sem...
Gáon Mordehaj
@CsipkeRózsa: tartják tiszteletben. Miért nincs Magyarországon a zsidóságnak, mint tisztességesen önmagát felvállaló etnikai kisebbségnek saját politikai mozgalma vagy akár pártja. Amelynek van konzervatív-tradicionális és világi-liberális szárnya is. Miért kell sporadikusan szétszóródva a szélső jobbtól, a szélső balig különféle szánalmas mimikrikkel bebábozódni? KÉRDEZEM! Mindent a politikai hatalomért? Mindent ? A tisztességet, az önbecsülést?
Lepényleső
Nomen est omen? - Nyilas múlt,következő a sorban 3/3,aztán fydes tagozat minden áron? S ez még nem a plafon?
Csizmás Kond
@Gáon Mordehaj: Igazából zsidóságról mint etnikumról nem lehet beszélni, mert akik ma Magyarországon zsidónak, zsidó vallásúnak vallják magukat évszázadok óta, elhagyták izráelt, vallást váltogattak, beházasodtak, keveredtek tehát nagyon messze állnak az általuk hazájuknak tekintett izráeltől és ami még a legfontosabb bármikor visszaköltözhettek volna, de ők inkább ezt vállalják.
kereső
Arról a turul emlékműről van szó, amelynek bontását jogerős itéletben elrendelte a magyar biróság- csak a 12.kerületi önkormányzat élén Pokornival tett rá egy nagyot. És akkor még az is kiderül, hogy a nagypapa nem is volt áldozat, hanem neki voltak áldozatai. Normális fideszes? Ne már. Erre is csak köpni lehet.
CsipkeRózsa
@Gáon Mordehaj: Aki nem ilyen szellemben nőtt fel, nem így gondolkodik, sehol nem volt téma a zsidóság ilyen jellegű felfogása.

Évekkel ezelőtt volt egy próbálkozás, hogy alakítsanak egy kisebbséget, a többi kisebbséghez hasonlóan, de az egyik legfontosabb feltételt már nem sikerült elérniük: a bizonyos létszám elérését. Kevés volt a "bátor" jelentkező, így már nem is folytatódott a téma. Ki akart egy listán szerepelni, kitéve akármilyen szélsőséges támadásnak? Ez érthető volt.

Egy párt megalakulása még csak fel sem vetődött.

Eddig többnyire vallásnak tekintették magukat a magyar zsidók, ez már csak így marad(t).
Eladott Ország
Mit is mondott a 2010-es választási kampányban Pokorni Zoltán, akkori fidesz alelnök:
“aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét”.
A kereszténydemokratáknak és a fideszeseknek is mindegyik keze megvan, így tovább folytathatják a lopást. Mindegy is, nem kézfüggő az ország kisajátítása, hanem agymenéses diktátori hajlam függő. Te is fidesz? Én is fidesz...
scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/69493382_1362243097272645_5163320292096868352_n.png?_nc_cat=108&_nc_oc=AQmKnr4dVIP2QsxeilFagGY7zsaRDKfu8Kp0iBwcH15B76__iFcQNC1bVle7bGK-avo&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=fb750118c1bda724f05cbdc585c82c49&oe=5E5B056D
Gáon Mordehaj
Kedves @CsipkeRózsa: A JUDAIZMUS a zsidóság, egy vallás népe és egy nép vallása! Ahhoz, hogy valaki "zsidó vallású legyen", ahhoz be kell térni a zsidó közösségbe! Méghozzá egy szigorú normarendszer szerint. Ezt a folyamatot érvényesen csak és kizárólag ortodox rabbi végezheti. A neológ rabbikon keresztüli betérés teljesen érvénytelen betérés! Akinek az édesanyja nem zsidó és betér, az a betérés dacára is csupán prozelita lehet. Vagyis betért nem halachikus zsidó. Az ilyen betért nem halachikus prozelita zsidó nem temetkezhet a zsidó temetőbe halachikus zsidók közé! TEHÁT egy idejét múlt megfelelési kényszer azt állítani, hogy a zsidóság csupán egy vallás. A NEOLÓGIA irányzatát is a galuti megfelelési kényszer szülte, hogy minél jobban belesimuljon a keresztény liturgia világába. Abba kellene hagyni ezt a képmutatást!
A zsidóság nem csupán vallás. Sőt a legkevésbé az! A zsidóság egy életforma, a zsidóság egy transznacionális olyan történelmi etnikai eredetközösség, vallás és sorsközösség, amely éljen bárhol a világon számtalan különféle diaszpórában és beszéljen számtalan etnikum nyelvén, ettől függetlenül EGY NÉP EGY OSZTHATATLAN ZSIDÓ NEMZET!
Az, hogy erről mit hablatyol egy szekularizált, kommunista múltú kripto-zsidó, az teljesen mindegy, az teljesen hiteltelen!
Clavigo
Hát ez szar ügy...Nyilas nagyfater,,,,besúgó fater ,,,, Ennek meg már csak Orbán szaros valaga jutott...kígyószemű Podgornij...
Gáon Mordehaj
@Clavigo: 1938 után a nyilas párt tele volt különféle Magyarországon letelepedett idegen etnikumokkal és keverékeikkel. Ugyanúgy felül voltak reprezentálva, mint a kommunista mozgalomban. (Milyen kicsi a világ)
Az 1944-ben vezető szerepet játszó katonák:
Nádas vezérkari ezredes= Nadler
Szávay Sándor vezérőrnagy= Szlávits
Bán Mihály vezérkari ezredes= Friebert
Németh Jenő vezérkari alezredes= Popvics
Szörényi Emil vezérkari százados= Reischl
Porzezsinszky Valér vezérkari alezredes ( nem kell magyarázat)
Darnóy Pál vezérkari százados= Danzinger
Dénes Jenö vezérkari százados= Datzauer
Dienes vkp szolgálatos örnagy = Turcsin
Radnóczy Antal vezérkari százados = Riedl
Ijjas József vezérkari százados= Freiler
Abonyi vezérkari örnagy=Nareddi
Kapitány Albin vezérkari örnagy= Kratzner
Hajdu Lajos vezérkari százados= Räsler
Rády -Péntek Artúr= Freitag

Szálasi Ferenc "nemzetvezető"= Szaljosján (különféle: szlovák, ruszin, örmény és német nemzetiségek Magyarországra telepedett "magyarságát túlkompenzáló " leszármazottja.
Sztójay Döme, rác (születési nevén Dimitrije Stojaković Versec,)

Jány Gusztáv: a magyarságot vágóhídra vezető német szívü német keverék; Édesapja Hautzinger Sándor (német és lengyel származású), a császári és királyi 76. gyalogezred korábbi őrmestere, szatócs, majd gazdálkodó Lébényben. (Fűszerüzletük, vendéglőjük volt.) Édesanyja Jány Vilma.

Itt van egy csokor azokból, akik az 1944 eseményeinek mozgatórugói voltak és a végsőkig való kitartás mellet kardoskodtak.
Magyarok voltak?
NEM!
Mi köze a magyar etnikumnak ezekhez?
Csupán annyi, hogy felmenőiket jó szándékkal feltételek nélkül befogadta, hogy utána az ivadékok a magyarság nyakába szarjanak!
Clavigo
@Gáon Mordehaj: Aha... És ? Itt a kígyószemű Podgornijról van szó... A te " elmefuttatásodat " ,,én qrvára leszarom... meg téged is ,,te Gyökér.
Gáon Mordehaj
Magyarosított parvenük.
A naiv magyar gojok megengedték azt, hogy idegen etnikumok és azok keverékei magyar neveket vehessenek fel. Erre az "öngyilkos lépésre" csak a magyar történelmi sorsközösséget eláruló, szintén kevert etnikumú, hátterű gazemberek volta képesek!
Az izraeli zsidóság soha nem engedné, hogy jött-ment nem zsidó tarka barka gojok héber neveket aggassanak magukra. A magyarság most saját ostobaságainak az áldozata!
Gáon Mordehaj
@Clavigo: Pokorni, cseh etnikai gyökerű, Magyarországra telepedett család. Keverten goj és zsidó felmenőkkel. Ez okozza az identítás zavart és megfelelési kényszert a volt kultusz miniszternél.
Clavigo
@Gáon Mordehaj: ??? Leszarom...,,mint ahogy Téged is...Jó Ember.
Gáon Mordehaj
Apai vonalon kunok (nem cigányok még akkor sem, ha ezt terjesztik róla) Anyai vonalon (Sípos) szintén magyar etnikai háttérrel rendelkezik.
Plebejus református család.
De ha megkérdeznéd a liberális újságíróktól a származásúkat, ezeknél elemlámpával kellene keresni a magyar vonalat!
kereső
@Gáon Mordehaj: na nagyon mellé ment. Sokan ismerik egy alföldi kisvárosban.
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: jó neked, a te buksidba bezzeg a csodaszarvas teje lötyög...
Gáon Mordehaj
Az etnikai keverékek esendőbbek! A zsidóság ezért is tiltja nagyon bölcsen az etnikai keveredést! A TÓRA, azaz MÓZES ÖT KÖNYVÉNEK: ----- hu.wikipedia.org/wiki/Tóra ---- ötödik könyvében, DVARIM-ban a "törvény summájában", a 7. fejezet 3.-4. mondata egyértelművé teszi a zsidó és nem zsidók közötti házasságok tilalmát: "Ne házasodjál velük idegen népekkel össze. Lányaidat ne add fiaikhoz és lányait ne vedd el fiaidnak."
PONTOSABBAN:
3. mondat : Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak;
4. mondat: Mert elpártoltatja a te fiadat én tőlem, és idegen isteneknek szolgálnak; és felgerjed az Úrnak haragja reátok, és hamar kipusztít titeket. "
A zsidó és nem zsidó között kötött házasság a zsidó törvény szerint nem bír összekötő erővel, és a vallás szempontjából nem tekinthető érvényesnek, akkor sem, ha száz rabbi áldotta meg. A zsidóság egyik legnagyobb prófétája Jirmijahu mek.oszk.hu/04000/04093/html/szocikk/12301.htm, is intőn emeli fel szavát az ellen, hogy a zsidó nép külső népekkel házasságot ne kössön és ezáltal fokozatosan ne asszimilálódjon, hanem ehelyett az "együtt, de külön-külön" receptjét írja elő, mint az egyetlen lehetséges módot arra, hogy a zsidó nép és zsidó lét fennmaradjon.
Ha a magyar etnikum ezt az utat járta volna most nem fájna a feje!
grincss
@Clavigo (ma, 18:06:)
Ha lehetne, 228 tetsziket adnék! :-)
De muszáj Neked egy nyíltan zsidózó antiszemitával diskurálnod?
Lépd át, mint a lószart! :-)
Gáon Mordehaj
Na! Megjelent az oldal főállású destruktív fő hülyéje! A nyomorult "grincs"!
grincss
@Gáon Mordehaj: Nem gondoltam, h anyádat is belekevered a dologba!
Gáon Mordehaj
@grincss: Primitív hülye vagy! Négy mondatot sem tudsz egymással összefüggő értelemmel megfogalmazni. Gondolom valamelyik szerkesztőnek, vagy szerkesztőségi munkatársnak vagy a retyerutyája.
Gáon Mordehaj
@grincss: Ne hívjad magad grincsnek, hanem nyugodtan GRÜN-nek! Az jobban passzol hozzád!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: súlyosan ostoba vagy, látom a vasárnapot sincs kivel tölteni.
...megint muris a szelektációd. Ez se nem okos, se nem hiteles.

,,Nem tudom, ez előtt az ámokfutó, gennyes duma előtt egyeztetett-e Lázár János Matolcsy György MSZMP-taggal, Boros Imre MSZMP-titkárral, Fónagy János, MSZMP-taggal, Harrach Péter MSZMP-taggal, Hoffmann Rózsa MSZMP-taggal, Kerényi Imre MSZMP-titkárral, Martonyi János MSZMP-taggal, Pintér Sándor MSZMP-titkárral, Stumpf István MSZMP-taggal, Tállai András MSZMP-taggal, Turi-Kovács Béla MSZMP-taggal, és különösképpen Kövér Lászlóval, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársával. Már csak azért is jó kérdés ez, mert ezek a nemzeti-keresztény köpönyegforgatók egytől egyig karriervágyból, megfelelési kényszerből, kényelemből, az érdemtelen előrejutás, a nagyobb tanácsi lakás és a jobb autó miatt lettek párkatonák. Ahogy mondod, Lázár!

Nem tudom, Orbán Viktor Kommunista Ifjúsági Szövetségi titkár Orbán Győző nevű MSZMP-párttitkár apjával meg volt-e beszélve ez a hihetetlen megmondás? Rogán, Deutsch, Varga KISZ-titkárok is örülnek ennek az antikommunista halálhörgésnek? Van pofád, Lázár? Ehhez is? Lévai Anikó édes szülőapjáról, vagyis az Orbán nevű Viktor állambiztonsági ügynök apósáról most csak azért nem szólnék külön, mert nem szeretek a Kurucinfóra hivatkozni."
grincss
@Gáon Mordehaj: @Gáon Mordehaj: Ostoba náci!
Nekem itt ugyan olyan jogom van kommentárt írni, mint bárkinek!
Nincs nekem itt semmi retye-rutyám a szerkik között, csak barátaim vannak a kommentelők között!
Te ezt elmond6od magadról?
Na, ugye, h nem!
Pá, te ostoba náci! :-)
Aki Én
@Gáon Mordehaj: újra kérdezem.
orbánék miért nem villantották az ügynöklistát, ahogy azt kampányban ígérték? Kevés volt a közel 10 év, vagy a kétharmad?
Vagy sárosabbak, mint az úgynevezett baloldal?
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Na látod! Ezt én is súlyosan elítélem és elfogadhatatlannak tartom, mert aláássa a hitelességet.
Gáon Mordehaj
@grincss: A mai nappal befejezem!
Kíváncsi voltam rátok. Nem vagytok rossz srácok csak egyoldalúan látjátok a dolgokat és nem a magyar érdekek szerint. Egy normális országban teljesen mindegy, hogy bal vagy jobb, ha mind a két oldalt a megingathatatlan nemzeti érzés vezérli és nemzeti érdekek irányítják. Nálunk ez sajnos nem így van.
Véssétek az eszetekbe egy zseniális és határozott kiemelkedő zsidó politikus BEN GURION mondatát: " A nemzeti érdekeknek nem lehet ellenzéke csak ellensége".

Tehát befejeztem! Élveztem a társaságotokat. Nem törlöm a posztjaimat az vissza olvasható. Ha megkerestek, akkor bizonyosan megtaláltok.
Sok sikert és jó egészséget kívánok nektek!
grincss
@Gáon Mordehaj: Az első és egyetlen JÓ kommentárod - olyannyira, - h kaptál tőlem egy Tetszik-et!
Én nem foglak - és gyanítom, h a többiek sem - keresni!
Pá! :-)
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ,,csak egyoldalúan látjátok a dolgokat és nem a magyar érdekek szerint"
Akkor ebbe már bele se menjünk.

Neked is hasonló jókat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.