A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy biciklit ellopott, majd másnap újabb kerékpárokat akart elvinni.

A megrögzött bringatolvaj baráti látogatónak próbálta álcázni magát, de lebukott

Egy férfi 2019. október 21-én éjjel Budapest XIX. kerületében, egy Ady Endre úti társasház lépcsőházában levágta egy – három lakattal rögzített – kerékpár láncát, majd ellopta a biciklit.

Másnap éjjel szintén egy XIX. kerületi társasházból próbált ellopni három kétkerekűt. Miután a férfi levágta a lakatokat, az egyik kerékpárt éppen vitte le az emeletről, amikor a lakók kérdőre vonták.

A férfi azt mondta nekik, hogy a házban lakó barátját látogatta meg. Nem hittek neki, és hívták a rendőrséget, de addigra a bicikli tolvaj elfutott a helyszínről.

A nyomozók a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították az 50 éves budapesti G. Attilát, akit 2019. november 6-án reggel budapesti lakásán elfogtak, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói az 50 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki. G. Attila ellen két rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás bűntett kísérlet miatt folyik eljárás.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.