Kövér László-gondolatok vasárnap reggelre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kövér idiótább már mint gondoltam!!!?? Még mindig az öszödi beszédnél tart??? Látszik, hogy el sem olvata, vagy nem tudja felfogni, hogy mi van benne!!!?? De legalább emlékszik valamire!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Kövér idiótább már mint gondoltam!!!?? Még mindig az öszödi beszédnél tart??? Látszik, hogy el sem olvata, vagy nem tudja felfogni, hogy mi van benne!!!?? De legalább emlékszik valamire!!??
tudode
Ja wohl!
.
Jó hogy mondja! Mert az öszödi beszéde Gyurcsány frakciójának szólt, csak kikukkolták, szétránoltatna a belvárost, és többek között rekultiválni kellet őféleségük után a Kossuth teret, ahol postarablóval kezdte hergelni a hallgatóságot
.
---- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=41s
.
Eljön az ideje annak, hogy az okozott kárt nagyon drágán meg kell fizetnie a Fidesz selejtjeinek, amit 30 év alatt okoztak az országnak!!!
Béla333
Nem kellene bagatellizálni Borkai ténykedését, hiszen azt ne felejtsük el, hogy sokmilliárd Forinttal károsította meg azon földtulajdonosokat, akiknek a földjét ők passzolták tovább az Audinak.
Ez nem egy kis erkölcsi kisiklás!
vitriol
kövér borkaival egy tőről fakad, egyiknek sincs erkölcsi tartása. Az öszödi beszéd pedig úgy beakadt kövér agyába, hogy ő már soha nem lesz képes felfogni annak értelmét és jelentőségét!
Sámannus
Te bajszos a szart is megeszed,csak mást alázz.
simmering73
És Gyurcsány öszödi beszéde esti mese, a ti kilenc éve tartó országrablásotoknak.
advocat
Lacus! Együtt vittétek a KISZ utódját. Ismeritek egymást. De az őszödi beszédből csak az egy perces Fidesz változatot ismered, mert ezt talán még fel tudtad fogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.