A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai vádemelést javasolnak a fiatalkorú gyanúsítottakkal szemben.

Két tinilány egymásnak esett egy fiú miatt Kunszentmiklóson, most vádemelésre várnak

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 9-én szóváltás alakult ki két fiatalkorú között az egyik kunszentmiklósi közintézményben. A vitat tárgyát egy fiú képezte. A lányok hangosan kiabáltak, szidalmazták egymást, majd kölcsönösen egymás haját húzták. Agresszív magatartást tanúsítottak még akkor is, amikor az egyik ott dolgozó szét akarták őket választani. A 17 éves szabadszállási lány pofon is vágta a vele egykorú tatárszentgyörgyi barátnőjét. Mindez megbotránkozást keltett a helyszínen tartózkodó emberekben.

A kunszentmiklósi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalkorúakat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A szabadlábon védekező lányok ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadták a Kunszentmiklósi Járási Ügyészségnek.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..vazzzeee..két tini hajbakap és rendőri intézkedés lesz belőle...megáll a zész.
Gáon Mordehaj
Cigány balhé! Vissza a vajdasági rendszerrel, hogy a cigány vajda mondja ki a verdiktet!
Pálinkás Pál
Röhejes...sérülés nem történt...két tinilány összekapott...itt tart a csicska orbáni rendőrség...minden piszlicsáré dolgot kriminalizálnak..és sajnos erre vevő a polpot által vezérelt fidesz-ügyészség is...egy lehetséges kormányváltás után alapos tisztogatás kell,megszabadulni a salaktól!!
maci0427
Cigányéknál ezek mennek ! Meg a hajánál való vonszolás ! Miért is hír ez ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.