A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, Polics József kapta a legtöbb szavazatot abban a komlói választókerületben, amelynek egyik szavazókörében meg kellett ismételni az október 13-i voksolást – közölte vasárnap este a város jegyzője az MTI-vel.

Vaskó Ernő elmondta: Polics József 326, míg az ellenzéki pártok támogatását bíró Komló Összeköt Egyesület jelöltje, Ferenczy Tamás 268 szavazatot kapott.

Hozzátette: a településen a megismételt választás nem változtatta meg a polgármester személyét, de a két jelölt közötti különbség a település szintjén a korábbi 118-ról 31 szavazatra csökkent.

Komlón az 5. számú egyéni választókerületének 13. szavazókörében az egyéni választókerületi képviselő-választást is megismételték, de az eredményeket még nem tudta közölni a jegyző.

A szavazókörben azért kellett megismételni a szavazást, mert a Pécsi Ítélőtábla megállapította: október 13-án egy 10-12 fős társaság tagjai jelentős számú választópolgárt kísértek a szavazóhelyiséghez, bementek velük oda, illetve a szavazólap kitöltésének idejére a szavazófülkébe is, és ezt a szavazatszámláló bizottság nem akadályozta meg.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
@durbincs: Nem véletlen hogy tönkeb@szta az Országot !!! Most pedig Csicskagergely budapestet / így kisbetüvel / fogja gajra vágni... sz@r a Májcirózis ! De még sz@rabb ha az őket megválasztók fogják fel l.gatni
Donáld Tramp
Jahhh ide most nem merészkednek balosok... Dííí
csak úgy....
@durbincs: a bányás haverjaid komlóról,1000m mélybü a bányász béka valaga alól?
csak úgy....
@Donáld Tramp: te annyira szép is mint okos, vagy csak rettenet szöke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.