Idén is a novemberi nyugdíjjal együtt érkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíj-kiegészítés – közölte a Magyar Posta Zrt. hétfőn.

Ezt mondta a Posta a nyugdíjprémiumról

Novemberben a nyugdíjutalványon szereplő összeg magasabb lesz a megszokottnál, mivel a nyugdíjasok egy utalványon, egyben kapják meg a novemberi nyugdíjat, a nyugdíjprémiumot és a nyugdíj-kiegészítést – közölték.

A Magyar Posta a nyugellátásokat november 14. és 29. között kézbesíti, a pontos napot minden érintett tudja az éves, személyre szabott kifizetési naptárból. Ha a postás nem találja otthon a címzettet, akkor értesítőt hagy hátra, amelyen szerepel, hogy melyik postán és meddig vehető át a nyugdíj. Hangsúlyozták, hogy ilyen esetben a személyazonosságot igazolni kell az átvételhez.

Novemberben adják át a postások a jövő évi, személyre szóló nyugdíj-kifizetési naptárt is. Decemberben pedig – a korábbi évekhez hasonlóan –, a karácsonyi ünnepek miatt már a hónap első felében kézbesítik a decemberi nyugellátásokat – írták.

(Kép: MTI/Máthé Zoltán)

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mielott a nyugdijasok elkezdenek aldani orban nevet es kezcsokokkal meg halaado misevel halmoznak el, gondoljanak erosen arra, hogy ez a penz JAR nekik, ezt ok egesz eletukben kokemenyen befizettek, tehat most csak a szigoru jogszabalyokban lefektetett torvenyek szerint kapjak ezeket a penzeket, nem pedig kiralyi kegykent, orban basitol!
De nyugodjanak meg: jovore egeszen biztosan fog valtoztatni ezen a torvenyen orban, nehogy meg jovore is ennek a torvenynek az alapjan barmit is ki kelljen fizetni a nyugdijasoknak. Most a nagy kampanyolasban meg a brusszeli kanossza-jarasaban nem tudott erre is figyelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.