Az önkormányzati kampányban a kormányközeli médiában Karácsony Gergelyre próbálták ráégetni az alkalmatlan kifejezést, míg a Fidesz jelöltjére rendszerint az alkalmast használták.

A kormánymédia a párt ökle – így sulykolták Karácsony Gergelyről

Az Euronews és a Mérték Médiaelemző Műhely vette a fáradtságot és megvizsgált 5 médiumot, hogy hányszor lőtték el az alkalmatlan szót a választás előtti 30 napban.

Az Origot, a 888.hu-t, a Magyar Nemzet Online-t, a Hirado.hu-t és a Bama.hu-t vették górcső alá és kiderült, hogy csaknem ötszázszor írták le, hogy alkalmatlan a választásokkal foglalkozó cikkekben. Bontva:

888: 303 cikk, 47 alkalmatlan

Origo: 151 cikk, 166 alkalmatlan

Hirado.hu: 336 cikk, 108 alkalmatlan

Magyar Nemzet: 288 cikk, 153 alkalmatlan

BAMA: 94 cikk, 22 alkalmatlan

Ez egészen pontosan 496 alkalmatlan, de csak 5 médiumot vizsgáltak meg a témában, miközben csak a kormányközeli Közép-Európai Sajtó- és Média Alapítványban (KESMA) közel 500 kiadvány van.

(Kép: MTI/Balogh Zoltán)

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A budapesti választás egyértelműen mutatta ki az alkalmas.A többi vélemény hablaty.
csak úgy....
sajnos a magyarok dógába ,egy román adollf szocs több szerepet játszik a magyar kormánynál mint a benszülött magyar,aki nekik fizetik az adót !
a magyarok adójából építgetnek nekik templomokat,az ilyen istenteleneknek akik pénzért a szüzanyát is lecserélnék az orbán viktorra!
..hogy a drakula látogasson meg ,te szocs de ne igyon a véredbü mert attu kihullik a foga és hülye lesz,mint te...
human
@solidedge: Szerintem a választók annyit mondtak, hogy alkalmasnak tartják. Hogy valóban alkalmas lesz-e az majd pár év múlva derül ki mikor nem csak a döntéseit, de az eredményeit is ismerni fogjuk. Az hogy Zuglóban talpon maradt azt igazolja szerintem is, hogy alkalmas lesz, főleg, hogy már ellenzéki többsége is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.