Azután érte támadás az oldalt, hogy nyilvánosságra hoztak korábbi szerződéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nahát, vajon kinek áll érdekében ez? Csak nem a nagyon keresztény fiatal demokrata enyveskezűék lelkébe taposott bele az új seprű?
Pedig jobb lenne ezt bírósági ítéletként közzé tenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Nahát, vajon kinek áll érdekében ez? Csak nem a nagyon keresztény fiatal demokrata enyveskezűék lelkébe taposott bele az új seprű?
Pedig jobb lenne ezt bírósági ítéletként közzé tenni!
CsipkeRózsa
Nem nyugodnak a bűnözők, és még ők támadnak, gyalázkodnak!
Klubtag
Nincs mese, már sokadszorra bizonyosodott be (most az önkormányzati választások kapcsán is és az ellenzéki térnyerés miatt érzett páni hisztit látván), hogy a fidesz-kdnp és holdudvara nem más, mint a silány emberi minőség gyüjtőhelye. Hiába a milliárdos kormánypropaganda, a megfélemlítés, a megvásárlás, a fenyegetőzés - a nyilvánvalót és a láthatót már nem lehet letagadni. Csak szánni tudom azt a sok szerencsétlen pitiánert, akik aprópénzért különböző fórumokon járatják le magukat rendre ennek a mocsok konglomerátumnak a védelmében, magyarázva a magyarázhatatlant. Megpróbálnak a legocsmányabb eszközökkel valamit kiagyalni, hogy ellensúlyozzák a tények és igazságok buzgárszerű feltörését...nem fog menni...egyre több kételkedő látja be, hogy kikkel is volt dolga az "emúttízévben", milyen töménytelen gazemberség kiagyalói és véghezvivői is ezek a hamis-polgári-keresztény szarháziak...hol van/volt ehhez képest az öszödi beszéd, amit persze a hülyék gyülekezete meg sem értett, vagy félt megérteni...Orbán ilyet persze soha nem fog magából kisajtolni, mert ahhoz valamiféle ébredező lelkiismeretre lenne szükség, neki pedig olyanja eredendően nincsen.
Macskaszem
Ezek rendesen besz@rtak Czeglédy Csabától, és nagyon úgy néz ki, van rá okuk bőven. Viszont ilyen akciókkal maguk alatt vágják a fát, mert csak a fidesz aljasságát hangsúlyozzák még erősebben.
Nyírfa
Simán kinézem belőlük, hogy készen állnak a polgárháborúra. De, ez az azonnali végük is lenne, talán ez az egyetlen visszatartó erő.
nusika
...ebben az országban nem ellenfél van, hanem ellenség, aki nem tud belenyugodni a vesztésbe , mert NAGYON fél a következményektől !!, mert loptak, csaltak és ...és egy korrupt társaság ! ...nagyon jó példa volt és most már kezdődik, a 2006-os törés-zuzás, mert azt is fidesz csináéta az akkori jobbikkal !!!
nezelodo
@Nyírfa: ma 13:49. Gondolod, hogy visszatartaná valami? Legfeljebb még nincs lepapírozva a Lölö féle vagyon off shore cégekbe, és ez talán egy ideig visszatarthatja őket. Tanultak az Endy tudományából, ahogy hülyére vette őket. Amúgy 2006-ban is bele mertek fogni...
Nyírfa
@nezelodo: Igen. Orbánnak van veszítenivalója, a hatalma, a vagyona. Most nem Gyurcsány, az MSZP-SZDSZ koalíció ellen demonstrálnának, hanem hadba vonulnának a magyarok több mint a fele ellen, akkor, amikor tőlük bűzlik az ország.
Nem csak nem nyerhetnek, de mindenük oda lesz, és kormányközelbe , úgy mint Fidesz, soha többe nem kerülhetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.