Azzal magyarázzák, hogy a szervezet folyamatos és hatékony vezetésének biztosításához szükségessé vált a csoport megszüntetése és már újjá is alakultak.

A hatékonyság érdekében feloszlatták a pécsi Fidelitast

A Fidelitas Központi Irodája arról tájékoztatta e-mailben a pécsi szervezet tagjait, hogy a csoportot a november 6-i ülésen feloszlatták

- írja a Szabad Pécs. A Fidelitast keresték az ügyben, ők úgy reagáltak, hogy

a pécsi Fidelitas folyamatos és hatékony vezetésének biztosításához szükségessé vált a csoport megszüntetése. A csoport megszüntetése és a pécsi választási eredmények között nincs összefüggés. A csoport november 9-én újra alakult Nagy Gergely vezetésével.

Pécsen az önkormányzati választáson az ellenzék tönkreverte a Fideszt. Péterffy Attila 6300 szavazattal verte Vári Attilát, a 18 egyéni választókerületből kettőt nyertek meg, de azokból sem a Fidesz, hanem szövetségesüknek, az ÖPE-nek a jelöltjei jutottak be a közgyűlésbe. A kompenzációs listáról jutottak be végül 5-en a grémiumba.

A választáson egyébként az egyik körzetben a Fidelitas dél-dunántúli régióvezetője, Beke Zoltán indult. Őt a későbbi alpolgármester, Bognár Szilvia győzte le hatalmas különbséggel. A Szabad Pécs kereste Bekét is, ő később akar nyilatkozni az ügyről.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Helyes, csak tovább a megkezdett úton, a hatékonyság érdekében feloszlathattttyátok a pécsi Fideszt. Aztán meg az egész rohadt rabló, harácsoló, hazug bagazsét. A hatékonyság érdekében.
rokker33
@Peller Anikó: az a baj hogy újra megalakult! Ha ez a tetű banda most azonnal eltűnne a föld színéről már akkor is túl késő lenne!Sok kárt okoznak a szervezetnek sok értelme nincs!Na jó plakát szaggatonak esetleg jók másra nem !
nezelodo
Lehet, hogy találtak még erőszakosabb Lenin fiúkat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.