AZ ÁLLÍTÁS MAJDNEM IGAZ - CSAK FITYESZ-MATYARUL VAN !!! =)) A gigantikus, közel 700 milliárd forintnyi uniós pénzügyi büntetés magyar kormány általi bevállalását nem cáfoló közleményt adott ki szerda délután az Innovációs és Technológiai Minisztérium Kommunikációs Osztálya. A közlemény mindössze azt hangsúlyozta, hogy a történtek miatt nem éri kár Magyarországot és egyetlen centnyi uniós forrást sem veszít el.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@Clavigo: Tudod, hogy téged kedvellek. Majd spájzolok neked konzervet! :-)
Clavigo
@reagens: Ki vagy combosodva,,mint egy botsáska,,,te oláh. ,,,újabban. Fizetésemelést kaptál ?
dr. prédikátor
@reagens: Nyikari cerkóf! Te kis nyomoronc román bélféreeg!!!K U S S !!!
reagens
@Clavigo: Barátok vagyunk. Előtted nem titkolózok. :-))))))
jesz
700 milliárdot találtak lenyúltnak?...ez valósznű, hogy vita nélkül bizonyítható. Az unijó meg merő lustaságból ennyit bizonyít.

namost hol vannak a százezres tüntető tömegek akik heteken át követelik a pénz lenyúlóinak megnevezését...hol van a DK, a Jobbik, az emeszpé, és a többi szabadszemmel alig látható párt? Nekik kellene az élen járni, nagyjából úgy, mint például a sárgamellényesek tették, vagy a Hongkongiak teszik...persze gyújtogatás nélkül, csak táblákkal, de azt éjjel-nappal...

ha ez a hétszázmilliárd nem mozgatja meg a pártokat, akkor lófaszt sem ér az ellenzék...talán ez a pénz több, mint a most agyonvitatott unijós bővítési biztosjelötünk...persze azon könnyebb rugózni a jól fűtött termekben...

Újhelyi, Dobrev, Cseh hallgatnak, mint szar a gazban...miért?
reagens
@dr. prédikátor: Te nem kapsz konzervet kis köcsög. Vegyen neked a barátod a hímringyó. :-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.