A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M0-s autóút déli szektorán összefüggő a kocsisor

Egy korábban árokba került kamion műszaki mentésén dolgoznak az 55-ös főúton Csongrád és Bács-Kiskun megye határán . A 36-os km-nél a félpályás lezárásnál rendőrök irányítják a forgalmat.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, az M51-es csomópontjától a halásztelki csomópontig összefüggő a kocsisor, több szakaszon araszolnak a járművek, a menetidő növekedés meghaladja a fél órát.

Az M3-as autópályán Mogyoród térségében és az M0-s csomópontjától befelé tapasztalható erős lassulás és torlódás. Az arra tartók is 20-25 perces menetidő többlettel számoljanak!

Torlódik a forgalom a budapesti bevezető utakon. A 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell lassulásra számítani!

Az M1-es autópályán Budapest és Tatabánya között, két hosszabb szakaszon felújítják a burkolatot. A 19-es és a 31-es km között mindkét irány forgalmát sávelhúzással terelik.

Jó hír, hogy a Bicske és Tatabánya közötti terelést a Hegyeshalom felé vezető oldalon tegnap elbontották. A 40-es és az 57-es km között már az eredeti forgalmi rend szerint, két sávon lehet autózni.

Ma a főváros felé vezető oldalon szüntetik meg a sávelhúzásos terelést. A munka sávlezárással és nagy valószínűséggel jelentős torlódással jár majd.

A magyar-ukrán határszakaszon a 4-es főút végén Záhonynál újra működik a határ, az ukrán oldal már fogadja a Magyarországról érkező járműveket.Az M0-s autóút déli szakaszán a 6-os főúti csomópontban újra fel lehet hajtani az M1-es autópálya felé Budapest és Érd felől is, viszont az M5-ös felé vezető oldalon továbbra is csak Budafok felé lehet elkanyarodni a lehajtóág végén, Érd felé nem.

(utinform)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.