A főpolgármester szerint az iparűzési adóra vonatkozó előterjesztés sérti a paktumot, amit maga Orbán Viktor nevezett szentnek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez most irónia, vagy tényleg hitt a nemzeti betegnek? Mi kell még ahhoz, hogy tisztán lássunk?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha elhitte amit ez a retardált dagadt törpe mondott, akkor nagyot hibázott! =))
Aki Én
Ez most irónia, vagy tényleg hitt a nemzeti betegnek? Mi kell még ahhoz, hogy tisztán lássunk?
Nessy
Azért Karácsony már elég idős ahhoz, hogy ne higgyen a meséknek.
Orbán igéretei: Homok a szélben!
kereső
Hányszor kell még pofára esni az ellenzéket képviselőknek ahhoz, hogy ne higgyenek orbánnak. Hiszen akkor sem tud igazat mondani, amikor kérdez.
Az önkormányzati tv. módositása meg egyértelművé teszi ,és bizonyitja a kormány "együttműködési "szándékát.
Nyírfa
Szerintem nem hitte el, de az ígéretek számonkérésével nyakon lehet ragadni, és le lehet leplezni őfelségét.
Nessy
@Nyírfa: Majd az összes szócséplő elharsogja, hogy félreértették, nem azt mondta, nem úgy mondta! Orbán amit reggel mond, délben letagadja, és mindenki hülye, csak ő helikopter! Lehet tagadni, de a tények makacs dolgok!
Eriksson
Sok minden lehet még, amit nem fog érteni Karácsony Gergely.
Többek között azt sem fogja érteni, hogy miért nem megvalósítható, ami dolgokat a kampányában ígérgetett.
Klubtag
Persze hogy nem érti a kormányt, ami nálunk egyet jelent Orbánnal. Karácsony egy jó értelemben vett
kompromisszumkész politikus, tisztességes, jószándékú, kulturált személyiség. Ebből következően nem tudja előre felmérni, megfogalmazni és kivédeni egy tolvaj gazember, maffiaelven működtetett szervezet élet-halál urának észjárását és cselekedeteit. Így van ezzel a magyar felnőtt lakosság becsületes többsége...egyszerűen csak szörnyűlködünk...
Nyírfa
@kereső: És? Nem kell félni Orbántól. És semmiképpen nem szabad az ő játékszabályai szerint játszani. A számonkérő leleplezéssel nem csak sarokba szoríthatja Karácsony, hanem olyan társadalmi mozgást indíthat meg, amely akár el is söpörheti az egész fidesztákolmányt.
kereső
@Nyírfa: Nem veszed észre, hogy annyira nincs "törvényes" mozgási lehetősége, játéktere az ellenzéknek, hogy kénytelen orbán szabályai !!! szerint játszani- és azzal pedig semmire nem megy. Orbánt már annyian szembesitették leleplező idézetekkel, videókkal-nyiltakozatokkal, hogy azok alapján már élvezhetné a nyugalmas éveit a szegedi magánzárkában- egy normális országban, nem szolga-és csicska lelkű támogatók hadával körülvéve. mert micsoda szolgalelkúség kell ahhoz, hogy országgyűlési képviselők beterjesszenek egy olyan törvényt, amely a saját és ezzel együtt a saját választóik jogait is csorbitja? Mert a tv. minden képviselőre vonatkozni fog, nem csak ellenzékiekre. És mi berzenkedünk ellene, meg felháboritónak tartjuk, addig azok örülnek-és tapsolnak. Na ez a cseléd mentalitás jellemzi az egész fidess-t, és támogatóiakat. És az nem kevés ember. A saját jogaik semmibevételének korláűtozására saját maguk terjesztenek be tv.-t. Komolyan mondom - az ész megáll, és csak ácsorog.
Nyírfa
@Nessy: Tudjuk, hogy mire számíthatunk. Fel kell készülnünk arra, hogy adott esetben nem hagyjuk magára az új vezetést.
Az ellenzék a parlamenti nonszenszek miatt közös kiállásra készül. A főváros ügye, az önkormányzatok és a képviselők jogainak a korlátozása összekapcsolódik. Mit teszünk mi, szavazó polgárok, akik eltartjuk az államigazgatás minden szereplőjét? Marad a fotel, ahonnan kritizálunk, vagy teszünk is magunkért?
Mondok egy példát: a társasházunkban rendkívüli közgyűlést hívtak össze, mert egy családi vállalkozás - olyan mészárosjellegű - a közös képviselőnk elleni puccsal rá akarta tenni a kezét a vagyonunkra. Soha annyian nem mentek el a közgyűlésre, mint most, ahol máskor csak lézengtek a tulajdonosok, ezúttal alig lehetett beférni. Amit a stróman kapott, azt nem tette zsebre. De nem csak a jelenlétükkel és a voksaikkal védték meg magukat a lakók, hanem éltek minden lehetséges jogi eszközzel is. Eddig nem tapasztalt összefogást élt meg a ház, és meg is lett az eredménye.
Nyírfa
@kereső: Többet ésszel mint izommal. Orbán izomból játszik, az ész összezavarja, hibázik. Az igazi erő soha nem az erőfitogtatás, nem az erőszak. Az igazi erő akkora hatalom, amelytől éppen megfosztani készül a társadalmat egy erőszakra épülő szervezet. De az az erő, amelyről beszélek, bennünk van, a tisztességünkben, a bátorságunkban, a szolidaritásunkban. nem elvehető. Kérdés, hogy lemondunk-e róla. Azt is lehet, de akkor fogjuk is be a szánkat.
Yoda69
Pedig orban megmondta, sose azt nezzuk amit mond, hanem amit tesz.
Magyarul boritekolta azt hogy hazudni fog.
tudode
Nem lehet ennyire naiv a főpolgármester, hogy hitt annak a politikai szélhámosnak, akinél linkócibb vezetője, sarzsi nélkül a honfoglalás óta nem volt ennek az országnak
.
------ Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=8s
,
!!!
CsipkeRózsa
@tudode: Orbán nem tudja azt, hogy ő nem miniszterelnök, ha tudná sem érdekelné.
CsipkeRózsa
Orbán egy szemét, bosszúálló alak, ráadásul a semmiért, milyen miniszterelnök az ilyen, és milyen ember?
simmering73
Karácsony úr! Maga tényleg ennyire naiv? Ezeknek hinni? Amit kérdeznek sem igaz.
Eriksson
Azt gondolná az átlagember, hogy a főváros "visszavétele" után kevesebbszer lehet majd hallani, hogy az Orbán meg a Fidesz. De nem.
Minden bénaságért eddig is, eztán is ugyanaz a mantra.
vitriol
@CsipkeRózsa: "milyen miniszterelnök, milyen ember?" - ezek nem kérdések, mert már régóta ismerjük rá a választ! - ezért fogjuk elkergetni...
Béla333
Nem érti? Akkor Karácsony mi a fenét keresett a politikában az elmúlt 10 évben? Nem tudja, hogy Orbánnál azt sem lehet elhinni, amit kérdez? Én magyarázzam ezt el?
vitriol
@fahrenheit451: Csak tudnám, miért késlekedsz?
luiz
Nyugi Geri. A holnapi káoszt is a te nyakadba fogják varrni, hogy képtelen vagy 70 000 ember közlekedést levezényelni... Én szóltam
bence
Minek kellene még történnie ahhoz , hogy rádöbbenjen végre mindenki , orbántól a hazugságon kívül mást ne várjon ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.