Teljesen megbénítják az önkormányzatokat!!! Az önkormányzatok – elsősorban a nagyvárosokban – egyetlen jelentős bevétele az iparűzési adóból származik, és most meg akarják szabni, hogy mire – a közösségi közlekedés fejlesztésére – használhatják csak fel ezt a bevételt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az összes polgármester, önkormányzati képviselő lázadása szükséges, ami persze nem valósul meg. Nincs olyan bíróság, amelyik Orbánnal szemben igazságot szolgáltasson az emberek javára.

Aljas, szemét törvényt akar Orbán megvalósítani, az összes ellenzéki település, főleg Budapest ellehetetlenül. Kénytelenek lesznek árakat emelni, új adókat kivetni, ami egyértelműen a bukásukhoz vezet.
Béla333
Kedves Vásárhelyi Mária, Karácsony Gergely és magukat ellenzékinek gondolt képviselők!
Nem kellene egy tüntetést megszervezni, (ahol nem Kunhalmi Ágika lenne a vezér) és nem kellene egy menetet szervezni a békemenethez hasonlóan, tiltakozásul az életünk ellehetetlenítéséért?
Nem Önöknek kellene az első sorban vonulni?
Az úgy nem megy, hogy otthon a fotelből próbáljuk az embereket feltüzelni! (Tisztelet a kivételnek!)
Nosza, rajta szervezzenek egy ellen békemenetet, ne hagyják/hagyjuk hogy ezt a tiltakozás, megnyilvánulási formát kisajátítsa a Fidesz! (Békemenet!)
Vagy nincs vér a pucában? Mert akkor ugye az más...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.