A Tatabányai Törvényszék első fokon, nem jogerősen 13 év fegyházra ítélt csütörtökön egy férfit, aki Oroszlány külterületén bántalmazott és fogva tartott egy kiskorút, majd többször megerőszakolta – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Foglyul ejtette, majd többször megerőszakolta a kislányt – 13 évet kapott

A közlemény szerint az elkövető nem fogadta el, hogy a lány nem akar vele járni, ezért 2018 áprilisában az Oroszlány és Bokod közötti földútra csalta, hátulról húsklopfolóval többször fejbe verte, fojtogatta és megerőszakolta.

A férfi ezután sem engedte távozni a kiskorút, sátrat állított fel a helyszínen, majd a sértettet még kétszer megerőszakolta.

A lánynak a bántalmazás következtében eltört az arc- és az orrcsontja és zúzódásokat szenvedett.

A Tatabányai Törvényszék tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt a férfit 13 év fegyházbüntetésre ítélte.

Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezett.

(Képünk illusztráció)

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Enyhén megúszta. Le kellett volna vágni neki.
Borsodi
Remélem felkoncolják ezért a börtönben.Nem látom az elkövető nevét képét? Aki a boltból ellopott egy ruhát arról képet nevet is közölnek.Gondolom ez se tegnap barnult gyilkos.
Ludas Matyi
megerdemli, de ez is több mint amit Nemetorszagban kapnak a Müslüm eröszakosak. A biroi döntes: "ejnye, ejnye, ugye nem büntetett elöeletü? Akkor felfüggesztve."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.