"Az új Puskás Aréna felépülése azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon" – mondta a 61-szeres válogatott Mészöly Kálmán az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában. „Ma is vannak Magyarországon tehetséges játékosok, de még többnek kellene lennie, mert mi, magyarok a futballra születtünk, akármit mondanak” – jelentette ki az 1964-ben Európa-bajnoki bronzérmes korábbi labdarúgó, aki szövetségi kapitányként 61 alkalommal vezette a magyar válogatottat

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Mi magyarok, a születettek...zsenik vagyunk, no, akárki meglássa. Esetleg valami kis bizonyítás...ha lenne a tarsolyban.
staro2
@Mirabilis: Már megbocsáss de akit anno egy táska pénzzel kaptak el a nyugat Dunántúlon mikor éppen meccset akar venni-no az csak egy semmirevaló csaló nem pedig legenda.
Nessy
Az a baj, kedves Mészöly Kálmán, hogy közben valami hibás gén kerülhetett a mostanság születőkbe, mert pont a foci, ahol milliárdokért bukunk nagyokat! Stadion már van, milliós fizetés, de régen a grundon focizó srácok tehetségesebbek voltak, és nem okozott náluk gondot, hogy a meccsek kétszer 45 percesek, nem egyszer 30 perc. Arról nem is beszélve, hogy a meccset gólra játsszák, nem közönség szavazatra!
staro2
@Mirabilis: A szőke szikla. A legenda.
namihami
Talán tényleg nem halt meg, de higy évtizedek óta hibernálva van, az tény.
És ugyebár, a hűtés, mint a proszektúrán is, pénzbe kerül. Ez a magyar foci pedig csak viszi a pénzt is és az illúziót is.
Qqberci
Akkó' most má'csak meg kéne tanúni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.