Megállapította a roma nemzetiség országos választásának eredményét az NVB. A nemzetiségi választópolgárok október 13-án egyszerre választották meg a települési, megyei és országos önkormányzatok tagjait. A települési választáson képviselőjelöltekre szavazhattak, a területi és országos választáson pedig nemzetiségi szervezetek által állított listákra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért ebben is vannak poénok

A nemzetiségi választópolgárok október 13-án egyszerre választották meg a települési, megyei és országos önkormányzatok tagjait.

A derék NVB most tette közzé az eredményeket. A média nem túl nagy érdeklődéssel fogadta, bár többen ráugrottak arra, hogy a mi Flórink is bukott: „a Lungo Drom elveszítette többségét”. Köztönk maradjon én ennek nem igazán tulajdonítok nagy jelentőséget, sőt.. Annál is inkább mivel közismert tény, hogy: „Lungo Drom és a Firosz nagy erőkkel igyekszik meggyőzni a választókat, hogy ők az igazi fideszesek”!
A hírben csak úgy elbújva szerepel az is, hogy a maradék tucatnál mi lett az eredmény. Pedig itt is vannak poénok:
„Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület” vagy „Kijevi Rusz Magyarországi Ukrán Egyesület”, etc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.