Halásztelektől az 5-ös főútig torlódik a forgalom egy korábbi baleset miatt az M1-es felé.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóúton Halásztelek térségében a 16-os km-nél korábban két kamion ütközött össze. A terelt szakaszon történt balesetnél – az M1-es felé – már mindkét sáv járható, de a torlódás nehezen oszlik, a sor vége az 5-ös főútnál van. Aki teheti válasszon más útvonalat, mert még mindig 35-40 perc a menetidő többlet.

Útinform: baleset miatt beállt az M0-s déli szakasza

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A 8-as főúton, Veszprém felé, Öskü határában egy kamion a belső szalagkorlátnak ütközött. A 36-os km-nél a belső sávot lezárták, ezért vezessenek óvatosan!

- Árokba hajtott egy személygépkocsi a 7-es főúton Székesfehérvár közelében. A 78-as km-nél a város felé tartók útszűkületre számítsanak!

Van, ahol lépésben haladnak a járművek Budapest felé:

Az erős reggeli forgalomban lassan, sokszor csak lépésben haladnak a járművek a főváros irányába, többek között:

- az M3-as autópályán, a Bagi és a Mogyoródi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé,

- a 4-es főúton Monornál,

- a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál,

- a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között,

- és a 31-es főúton Mendénél.

Árad a Sajó, lezártak két alsóbbrendűbb utat

Az elmúlt napok esős időjárása következtében megáradt a Sajó, ezért két alsóbbrendű utat rövid szakaszon le kellett zárni. A Putnok-Borsodbóta összekötő (2523-as jelű) utat az 1-es és a 3-as km között víz borítja, a forgalmat Vadna felé terelik el. Hasonló okból nem járható a 2603-as jelű Sajókaza-Aggtelek-Szin összekötő út sem az első 1 km-es szakaszán. A lezárt szakasz Szuhakálló felé kerülhető.

Az M1-es autópályán, a Bicske és Tatabánya közötti terelést a Budapest felé vezető oldalon tegnap elbontották. A 40-es és az 57-es km között mindkét oldalon már az eredeti forgalmi rend szerint lehet autózni.

A Puskás Ferenc Stadion avatása miatt nagy lesz a közlekedési káosz a környéken

Ma délután az új Puskás Ferenc Stadion ünnepélyes átadására közel 70 ezer embert várnak. A Budapestre vezető utakon is jelentős forgalomnövekedés várható, a stadion környékén pedig 15.00 órától több utcát lezárnak, sok helyen lesz megállási tilalom, és a forgalomnövekedés miatt várhatóan jelentős lesz a torlódás is. Éppen ezért érdemes lesz a tömegközlekedési járműveket használni. Kérjük az autósokat, hogy utazás előtt tájékozódjanak az aktuális korlátozásokról a Police.hu oldalon, illetve a BKK és az Útinform honlapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.