Budapesten átívelő passzolgatós imázsfilmet készített a kormány, amelyben fideszes potentátok, Csányi Sándor MLSZ és OTP-vezér is feltűnik, de a miniszterelnök is megbikázza a labdát.

Az új Puskás Ferenc Stadion avatójára időzítette Orbán Viktor azt az imázsfilmet, amiben kormánypárti potentátok és háttéremberek mellett az utca embere is labdába rúghat – olvasható a 444 cikkében.

Orbán a Várból egyenest az új Puskás-stadionba rúgta a labdát – videó

Fotó: részlet a videóból

A videón egy réti focizgatásokból sikerül úgy megbikázni a labdát, hogy az tantermeken, építkezéseken, a fókamedencén keresztül egészen Orbán Viktorig jusson, aki a volt Karmelita-kolostor erkélyéről ugyan a Parlamentnek rúgja a labdát, ám az valami érthetetlen oknál fogva az onnan légvonalban jó négy kilométerre lévő új Puskás Ferenc Stadion lelátóján landol.

A videón egyebek mellett Fürjes Balázs államtitkár rúgja a lasztit, Varga Judit miniszter dekázik vele, Csányi Sándor OTP és MLESZ-vezér pedig téren és időn át akkora bedobást hajt végre, amit csak maga Puskás "Öcsi" tud levenni és értékesíteni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Olyan videó nincs, amikor Orbánt rúgják?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Jaj nem kell fanyalogni! Sokkal jobb ha ott fociznak, mint egykor tették az első királyság alatt, amikor a Parlament Munkácsy termében, a festményekről pattant vissza a labda, a ház méltóságát őrző fijjuk lábáról.
csipetke
Ez a videó maga a fidesz. Ez megmutatja, hogy orbánnak igazából mi fontos. Ha lenne a videónak egy olyan részecskéje, amikor egy maszkos rablónak, maffiózónak passzolják a labdát, akkor abszolút fedezné a fidesz hitvallását ez a film
Macskaszem
Nagyon hihető, mint amikor Putyin szőrén üli meg a medvét.
namihami
Ez az igazi Aranycsapat.Válogatott védelem és támadósor...
Lepényleső
Még nem született meg az aki csüddel visszarúgná neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.