Konkrétan az ilyen történetek, mint a közoktatásé (meg például az egészségügyé) magyarázza azt, hogy miért is tartom olyan rettenetesnek az MSZP-t és a többi antiliberális pártocskát, szóval a mai ellenzék “derékhadát”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem szabadna az MSZP-t elmarasztalni a biflázó, cipekedős oktatás miatt, hanem mindazokat ösztönözni kellene, akiknek az így, úgy hatása van/volt a váltógazdálkodásban a haladásnak megfelelő oktatásra, mégpedig arra, hogy az ISKOLA TANÍTSA MEG A NEBULÓKAT EGY ÉLETEN ÁT TANULNI!!!
.
Ekladáns példája ennek dr.Szent-Györgyi Albert, aki rossz tanuló volt gyermek korában, és mégis VILÁGHÍRŰ FELTALÁLÓ LETT BELŐLE, MERT MEGTANÚLT EGY ÉLETEN ÁT TANULNI, gondolkozni:
.
Példaképem dióhéjban az oktatásról:
.
Századfordító magyarok- Szent-Györgyi Albert
.
www.youtube.com/watch?v=dIw-YO78Jr4

""" Szent-Györgyi Albert véleménye a gondolkozásról, tanulásról, magolásról a Fabula: Mire való a fejünk című epizódjában."""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.