“Várhelyi Olivér hétfőn a határidőre természetesen meg fogja válaszolni írásban a neki feltett kérdéseket. Reméljük, hogy a kiváló baloldali képviselő hölgyek és urak azt szakmai alapon át fogják olvasni elejétől a végéig, megértik a válaszokat és utána szakmai alapú döntés születik. Ehhez nekik jó munkát kívánunk!” - mondta Szijjártó Péter az atv.hunak munkatársunk kérdésére, hogy átmegy-e szerinte Orbán Viktor uniós biztos-jelöltje Brüsszelben a második körben, miután hétfőn, a várakozások ellenére leszavazták az Európai Parlament külügyi bizottságában. Szijjártó Péter fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy ugyanúgy mint a nemzeti politikában/belpolitikában, az európai politikában, Brüsszelben is pártok alapján oszlik meg a parlament munkája. “És most azt látjuk, hogy a baloldali pártok egy jobboldali kormány jelöltjének a kinevezését próbálják lassítani” - magyarázta a külügyminiszter.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Szó sincs bosszúról kicsi Zselésköcsög. Az a helyzet, ha őszintén válaszol, akkor kiderül, hogy orbán segglyukából szopja az igét, ha meg hazudik, rá fognak jönni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.