Ahhoz, hogy mindenki elférjen az új munkahelyén, jelentősen át kell alakítani egy műemlék épületet - tudta meg a hvg.hu. A munkálatokról felvételeket is készítettünk. Az I. kerületi polgármester, V. Naszályi Márta újratárgyalná a kormánnyal a költözést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@görbetükör: Övé a vár, mienk a lekvár!
Eladott Ország
Én csak azt remélem, nem jönnek megint valami hazaárulók, akik megbontják a nemzeti egységet és nem engedik, hogy a miniszterelnök úr ellopja a várba költözés árának tetszőlegesen akárhányszorosát. Van még hova eladósítani az országot, jön még a mocskos brüsszeliták pénze, a nemzeti magyar meg húzza az igát és adózik rendesen, úgyhogy nincs baj. Ha jövőre több száz vagy ezer milliárdra rúgnak a költségek, az is rendben lesz. Minden pénzt megér nekünk a miniszterelnök úr agybaja. Franco tábornok hitt abban, hogy a munkásságát Isten vezérelte, egyszer azt mondta, „Isteni küldetést teljesítek”. Lassan ti is itt tartotok, saját magatokról gondolva azt, hogy kiválasztottak vagytok, ezért bármit megtehettek, amit úri kedvetek jónak lát, vagy megkíván. De jönnek a fiatalok, és vagyunk sokan, nem fiatalok, akik nem gondoljuk, hogy bárki is felhatalmazott volna benneteket az ország le – és kirablására. Ti is voltatok fiatalok egyszer – ma már azok a fiatalok, akik voltatok, úgy köpnék szembe a tükörképeteket, hogy nincs az a lakáj a Várban, aki le tudná mosni a szégyent. Sok meglepetést kívánok még, és nagyon várom a végét a történeteteknek. Nem kell Ceaușescuként végezni: az nektek túl gyors és kíméletes. 1789 év börtön. Vagy még több, az országotok ellen elkövetett minden bűnért. Így legyen.
Nyírfa
Mélygarázs is épül. Már most is statikai problémákkal küzdenek az ott lakók, de Orbán, aki mindenhez is ért, megnyugtatta az aggódókat: ha beszakad az egész kóceráj, mindenkiről gondoskodnak, mert ők a magyar családok és a nemzet védelmezői.
Hogy senki ne érezze, hogy magára hagyják, netán az út szélére rugdossák, beköltözhetnek majd egy-.egy családhoz, annak mintájára, ahogy miniszteri felhatalmazással átülhettünk egy másik kocsiba.
Na ugye.
Eladott Ország
@Nyírfa: Orbán mindenkiről gondoskodik, természetesen a mi pénzünkből. Ja, és a család, pereputty gazdagodásáról.
Nyírfa
@Eladott Ország: Most olvastam a HVG-ben egy rövid összegzést arról, hogyan indít bosszúhadjáratot Orbán a kpl. ellenzék , Budapest és a győztes városok ellen. Elég elképesztő így, egy kupacban látni , mire képes egy éretlen ember, ha a vesztét érzi. Pusztít, semmi, senki nem állhat az útjába, amíg egy, általa nem ismert erő nem állítja meg. Ez az erő pedig a társadalom ereje kell, hogy legyen, egy erkölcsileg , tisztességében fejlettebb társadalomé. Ahogy nézem Orbán oktalan, beteges rombolását, óhatatlanul az iszlám államra asszociálok. Egy tőről fakad az indíttatásuk.
Prágában 300 ezer ember vonult utcára és követelte Babis lemondását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.