A volt miniszter virágot vitt Horthy Miklós sírjára. A szervezet az antiszemitizmus újraélesztését emlegeti.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Horthy annyira megvédte a zsidóságot, hogy innen a városunkból csak nyolcszáz embert vittek el KÖZIGAZGATÁSI eljárás keretében, miután a kormányzó úr őfőméltósága csendőrei összevadászták őket a járásból, és beterelték őket a gettóba, hogy könnyebben bevagonírozzák őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: Szégyellhetnétek magatokat a gazdátokkal együtt! A hűséges alattvalók segget csinálva a szájukból az alábbiakban is láthatóan Orbán Horthy restaurációját szolgálják, meggyalázva azokat a százezreket, akiket "közigazgatási eljárás keretében a magyar csendőrség hajtott a gettókba, és a marhavagonokba, onnan meg a haláltáborokba. Feltehetnéd a kérdést, kik ennek a mocskosságnak a haszonélvezői? A mai remélt politikai hasznon túlmenően pl. melyik közjogi méltóság családja lakik ma is a Rákosi és Kádár által kiutalt zsidó ingatlanban?
Okulásként nézd végig az legutóbbi választáson kis híján csaknem elbukó városvezető, (hála az összevadászott vendégmunkásoknak megúszta), dicső tetteit ez ügyben.
www.youtube.com/watch?v=MqG19cmFR2Y
nezelodo
@Shikari: És a zsidótörvényeket, amelyek odavezettek, és a "haza védelmét a Don mellett", kitől lehet számon kérni, ahol odaveszett az ország férfilakosságának a derékhada. Továbbá ki felel az oly lelkesen, és szisztematikusan megszervezett munkaszolgálatos rendszer működtetésért? Ja, némi szeplő azért csak van a kormányfő lelkesen dicsőített példaképén!
nezelodo
@Shikari: Na így van ez, mindig mások az okozók. Rákosi, és Kádár esetében nem felmentő a kor politikája, mint a Nagybányai Vitéz esetében, csak a volt KISZ titkár-besúgónak. Tudod mit, egyiknek sem jár felmentés. Ja és ne fárassz azzal, hogy az más...
Eriksson
@nezelodo: 04: 19 Itt van például egy kivételes szociális érzékenységéről közismert házaspár szerény hajléka.
www.magyartudat.com/az-apro-gyurcsany-villa-titkai/
nezelodo
@Eriksson: Gondolom az említett közjogi méltóság okán küldted a hivatkozást! Milyen közjogi méltósági tisztet visel a meg nem nevezett házaspár? Miért nem tetted ide pl a Hatvanpusztai birodalomról a hivatkozást, amit ugye mini elnökként sikerült összehozni, és nem azt megelőzően az ügyvédi munkából? Ha meg nem törvényes a vagyonszerzés a Fletónál tuti, hogy már a sitten aszalódna a Fletó, mint a "róla" Orbán által készítettet filmben.
Erről jut eszembe, a Rogán mostanság esdekelt a politikát és a médiát kérve, hogy a válása miatt hagyják békén a gyerekeiket. Bizonyára attól fél,, hogy visszanyal a fagyi, mert a propagandista keresztény Tóni bizony még a Fletó gyerekeit sem kímélte anno, pedig nem is váltak... Lesz még a fiuknál esdeklés, bár remélem az őket követő hatalom nem használja a fidesz híresen mocskos módszereit, és a Borkai ügyben csak bemutatták a szereplők, milyen az ha mégis...
Eriksson
@nezelodo: A 04:19-ben feltett kérésedre adtam illusztrált választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.