Azonnali kérdésekre válaszol a kormányfő a szerinte zsugorodó ellenzéknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Viktor olyan messze van az államférfiságtól, mint a Szancsó Panza stadionja a perui Machu Piicchutól. Orbán semmire sem tartja az embereket, ahogyan telik az idő, ez egyre inkább teher számára. Hitvány ember, akinek semmilyen erkölcsi tartása nincs. Nincs becsülete, politikai bűnöző. Csak egy dologban nagyon okos, kialakította a mögötte lihegő fideszes, kereszténydemokrata utánpótlást, és ráeresztette őket az országra. Bejött neki. Eszik az emberek a diktatúra mérget, talonba teszik a hazugságokat, lopásokat, és azt a kifordított országot, amelyikben ember embernek ellensége lett. Orbán Viktor habzsolja hatalmat. Indulattal, dühhel. Felfalja önmagát is. Ekkor lesz vége.
tudode
Az ellenzék jobban tenné, ha nem venne részt ebben az ovi szintjére lesüllyedt adok, kapok parttalan feleselgetésben, ahol az országházat a házmester azért alkalmazza, hogy az ÉRTELEM BE NE SZÖKJÖN a T. házba, függetlenül a válaszadók elfoglalt tisztségétől, mert úgy védik a rablógarázdálkodók mundérját, mintha az életük függne bármi témában!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.