Leszavazta a honvédelmi bizottság Szél Bernadett javaslatát, amely megszüntette volna az áldatlan állapotokat a tranzitzónában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Igazi, "keresztényi" hozzászólás kósa részéről- és a" keresztény" fidess mintaképe- Jézus meg vissza megy a keresztre, mert ezeknek nem tudom, hány "megváltásra" lenne már szükségük. Embertelenek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Igazi, "keresztényi" hozzászólás kósa részéről- és a" keresztény" fidess mintaképe- Jézus meg vissza megy a keresztre, mert ezeknek nem tudom, hány "megváltásra" lenne már szükségük. Embertelenek!
kereső
@Shikari: Azokra a dzsihádista terroristákra gondolsz, akiknek most alapitottak iskolát Budapesten a kormány/orbán viktor támogatásával?
görbetükör
Kapaszkodjatok csak a hatalomhoz, különben lehettek még ti is ilyen "túristák" !
Nyírfa
A turisták és a menekültek összevetése...van Kósáénál butább ember a fideszben?
A szolidaritás minden elemét nélkülöző magyar kül- és belpolitika méltatlan Európához.
karma1
@Nyírfa: Pont erre gondoltam: hogy ennyire pocsek legyen az itelokepessege es helyzetfelismerese, - hat ez nemcsak szomoru, de nagyon kellene magat szegyellnie.
Igaz viszont, hogy a 83 eves ovono anyjat is osszeteveszti egy mukodo disznopasztorral...
Meg Kevin Schwanz-cal, hogy a nevere bazi nagy motorkerekparokat vesz, meg legujabb kiadasu meregdraga bomost...:(
Azert alapveto dolgokra meg kene tanitani - talan ,meg nem keso...:o((((
Nyírfa
@karma1: Késő. Kósa már nem fejleszthető. Ezt a huti-tuszi-tuszu és a milliárdokat öröklő csengeri asszony óta tudjuk. A mama a ráadás. Biztosan van még, csak azt a fidesz száz évre titkosította.
kokopelli
@Nyírfa: én csak egy magyarázatát próbáltam végighallgatni a "fémkupakok"-ról! Egy ilyen fideszes
bunkó csak azokat jellemzi,akik mikrofon elé engednek egy ilyen IQ-mentes f@ßfejet!És egy ilyen volt
Debrecen polgármetere!Amennyiben arra gondolok,hogy hányszor voltunk Pestről a "Biogál"-ban,feljön
a reggelim! A történelmi Debrecen és Kósa! Nem tudok annyit enni,amennyit "rókázni" szeretnék tőle!
kereső
@Shikari: ne csak beszéld a magyart, hanem értsd is! De elmagyarázom- dzsihád képző-azaz fundemantalista iszlám vallást, tanitó iskola, amelyből már több tucatot a "migráns simogató "országokban bezártak, mert radikalizmusuk már az ő tűrés küszöbüket is meghaladta.
kereső
Mert éheztem, és ennem adtatok, szomjaztam, és innom adtatok, jövevény voltam, és befogadtatok, 36mezítelen voltam, és felruháztatok, beteg voltam, és meglátogattatok, börtönben voltam, és eljöttetek hozzám. 37Akkor így válaszolnak neki az igazak: Uram, mikor láttunk téged éhezni, hogy enned adtunk volna, vagy szomjazni, hogy innod adtunk volna? 38Mikor láttunk jövevénynek, hogy befogadtunk volna, vagy mezítelennek, hogy felruháztunk volna? 39Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy elmentünk volna hozzád? 40A király így felel majd nekik: Bizony, mondom néktek, amikor megtettétek ezeket akárcsak eggyel is a legkisebb atyámfiai közül, velem tettétek meg.” 41„Akkor szól a bal keze felől állókhoz is: Menjetek előlem, átkozottak, az ördögnek és angyalainak elkészített örök tűzre. 42Mert éheztem, és nem adtatok ennem, szomjaztam, és nem adtatok innom, 43jövevény voltam, és nem fogadtatok be, mezítelen voltam, és nem ruháztatok fel, beteg voltam, börtönben voltam, és nem látogattatok meg. 44Akkor ezek is így válaszolnak neki: Uram, mikor láttunk téged éhezni vagy szomjazni, jövevénynek vagy mezítelennek, betegen vagy börtönben, amikor nem szolgáltunk neked? 45Akkor így felel nekik: Bizony, mondom néktek, amikor nem tettétek meg ezeket eggyel a legkisebbek közül, velem nem tettétek meg. 46És ezek elmennek az örök büntetésre, az igazak pedig az örök életre.”- Máté evangéliuma.

Üzenem kósának, meg a többi fidesses nagy-nagy kereszténynek.
Nyírfa
@kokopelli: Tényleg, kupakolt is! Nem tudom őt elképzelni polgármesterként, nem hogy egy ekkora nagyvárosban, de egy külterületi kerületben sem. Nem tudom elképzelni semmilyen felelősségteljes pozícióban. Egy büfét nem bíznék rá. Talán portaszolgálatot, bár, fennállna a veszélye, hogy összekeveri a kulcsokat.
Ludmilla
kereső mindent elmondott a témával kapcsolatban
CsipkeRózsa
@karma1: Amit Kósától itt olvashattunk, azt is nehezet tanulta meg.
karma1
@CsipkeRózsa: Latom magam elott az atizzadt ejszakakon, mig ezt a baromsagot memorizalta...:)
silber13
@Shikari: Neked minde hülyeség, amit más mond? Nincs egy hatalmas zavar a hidroglóbuszodban?
Málna
Kósának tökéletesen igaza van. Ezek az emberek nem egy szomszédos országból menekültek ide és nem is tartja őket senki fogva.
kokopelli
@Nyírfa: Mikor először hallottam a bunkót megszólalni az a Debrecen jutott eszembe,ami a kétszer lett rövid
időre az ország fővárosa (ha jól tévedek 1849 és 1944 körül)! A Lali úgy passzol a PM-i székbe,mint egy paraszt-
picha az angol WC-re! (akkor is mi kollégák anno szívesen jártunk oda kiszállásra!)
silber13
@Shikari: Mit hazudozol te senki? Te is migráns, betolakod vagy!
Nessy
Kósa és hű státuszt keresztényeink ismerjék meg Tantalosz kínjait!
Azért ne feledje, hogy pont a magyar kormány támogatja a török - orosz offenzívát, aminek következtében a kibombázott emberek ezrei menekülni kénytelenek! Kéretik a "terrorista lemezt" hanyagolni, gyerekek, és öregek meggyilkolása , a települések földdel egyenlővé tétele esetében.
kereső
@silber13: velem vitatkozik(vitatkozna!), mert a tényekkel, és a bibliával nem tud.
Nyírfa
@kokopelli: Tetszik a hasonlat.
Megnéztem egy fiatalkori képét, akkor is, most is olyan az arcberendezése és -kifejezése, mint egy jóllakott bölcsődésé. Nagyjából azon a szellemi szinten is áll. Hogy miként keveredett bele a politikába, azt tudni sem akarom, mert hogy az leginkább felnőtteknek való. Ha markánsabb , férfiasabb lenne, a dzsigoló szerepköre illene hozzá.
RonaGyuri
Ugyan már csak hozta a formáját és a méltó elődöket

Sokan megdöbbentek Kósa legújabb bon mot-ján

A párt esze az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságában hétfőn lenyűgöző érvvel ált elő: „Az a tízmillió turista, aki belép Magyarországra sem kap enni a magyar államtól, ők sincsenek éheztetve”
Így reagálva arra, hogy „Júliusban az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást is indított a magyar gyakorlat miatt az Magyarország ellen, mivel érdemi válasz nem érkezett magyar részről, ezért az ügy hamarosan az Európai Bíróság elé kerülhet.”!
Nos nem csak maga a gondolatment pikáns de nem előzmény nélkül való a hasonlat, ha kicsit más éllel is. Jónevű – mostanság egyre jobban tisztelt - elődjeik ingyenes külföldi társasutazásra küldték honfitársaik egy jelentős részét!
S ugyanezek, legalább is nem kis személyes átfedéssel az alföldre és pl. Dunapentelére is szerveztek csoportokat
csipetke
Háát, kupaklaját nem az eszéért tartja a fidesz, az héccencség. Csak egy idióta vonhat párhuzamot a turisták és a migránsok közé
Ludmilla
@Málna: adja az Isten,hogy ay magyarok ne kerüljenek ilyen helyzetbe,mint a háborúból menekülő emberek
Nessy
@Ludmilla: Aki nem menekült gyújtóbomba miatt kigyulladt házból, nem éhezett fázott, pincében, majd a jeges árvízzel elöntött Csillaghegyen a szomszéd padlásán kisgyerekként, akinek nem akarta a csillagos katona a füléből kitépni a pici kis fülbevalóját, az nem érti, nem tudja mi elől menekültek ezek az emberek. Mint ahogy a milliós jövedelemből élők sem értik a kis nyugdíjasok panaszait. Ilyen az élet!
luiz
Még sose éhezett ez a patkány se, azért mond ilyeneket.
Nessy
@luiz: Erre szoktam mondani: Ismerje meg Tantalosz kínjait! ( úgy sem tudja mi volt az)
Málna
@Ludmilla: Gondolod, a magyarok valamelyik arab országba menekülnének? Bármelyik szomszédos ország lakóját szívesen látnám itt hasonló helyzetben, de hogy a szírek, afgánok, afrikaiak mit keresnek itt...
lusta
@Málna: Hát hová meneküljenek? Pl. Libanonban, ahol 4,5 millióan élnek és most belháborús állapotok uralkodnak, jelenleg 1,5 millió menekült tengeti életét.
Málna
@lusta: Más ország nincs is a környéken?
lusta
@Málna: Nézzen rá a térképre. Nincs.
Ludmilla
@Málna: igen,a rothadó Nyugattól várták ,hogy felkarolják őket...Szívtelen vagy
Pálinkás Pál
Olvasva a hozzászólásokat...senkinek nem tünt fel az eredeti nyilatkozatban ez a mondat..."Szerbia felé pedig bárki távozhat"...ennek tükrében miért is kéne menekültként kezelni???Senki nem akadályozza hogy visszamenjen szerbiába és egyen...Kósa egyébként egy hülye...de néha igaza van...ezért írtam már más cikk alatt...amíg migránsokat akarnak Európába integrálni,addig a fidesz be van betonozva!!!
Macskaszem
Kár itt nyáladzani, mert a kúrmány hozza a migráncsokat. Migráncskötvénnyel a gazdasági bűnözőket, terroristákat, Interpol által körözött személyeket , gazdasági menekülteket Indiától Szerbiáig, Venezuelától Ukrajnáig mindenhonnan, hogy a magyar béreket alacsonyan lehessen tartani. Ezeken kívül csak elvétve jönnek.
advocat
@Macskaszem: De csak addig maradnak, míg el nem érik Miklósfalvát. Kb. 1 nap. Maximum.
advocat
@Pálinkás Pál: Azért van olyan is köztük, akiket csak le akartak fejezni (ISIS). Szóval tegyünk különbséget, a menekült és a gazdasági menekült között.
Pálinkás Pál
@advocat: igazad is lenne...de a valóság mást mutat...a beáramlók kb talán 5%-a az aki valóban az életéért "fut" kíváncsi lennék,ha az ellátásukért dolgozniuk kéne keményen,akkor is ilyen vonzó lenne számukra az Unio? Vagy egyszerűen az Unióban is táborokban helyeznék el őket,mint Törökországban!!! rögtön kiderülne hogy valóban az életéért fut,vagy csak az ingyenélésért!!!
Yoda69
Kupak, mar megint sikerult megvillantanod az IQ-dat. Tudod mi a kulonbseg a turista es a menekult kozott?
Ha nem nezz utana mondjuk az Ertelmezo keziszotarban, aztan gondold at ujra amit irtal.
Málna
@Ludmilla: Ugyan miért? Mert segítenék a háborús menekülteknek, de nem hagynám, hogy a gazdasági menekültek rajtunk élősködjenek?
verőce21
Rémes!
Miért nem mennek haza? Ja, otthon dolgozni kell. Esetleg újjáépíteni amit apáink itt 1945 után tettek...
Ha büdös nekik a munka nyomorogjanak csak tranzitzónákban, vagy a görögöknél
Azt csodálom, hogy a görögöknek pl. ez a sok jött-ment nem büdös.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.