A lengyelekkel együtt a magyar kormány sem értett egyet a finn uniós elnökség konklúzióival. Ahogy arról beszámoltunk, Varga Judit már reggel kritizálta a jogállamisági mechanizmust. " Magyarország és Lengyelország ellenállása miatt nem tudtak közös nyilatkozatot kiadni a jogállamisági párbeszédről az Európai Unió szakminiszterei. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Könyörgöm, most már az lenne a hír, hogy a pénzen kívűl bármit elfogad, aláír, támogat a kormány! Mint egy kétéves gyermek, aki éppen a NEM korszakát éli! Mindenre nemet mond. Kivéve természetesen a támogatásokra, sőt abból még többet követel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Az országgyűlés elnöke és a (i)gazságügyi miniszter már be is mutatta mit profitált a találkozóból.
dr. prédikátor
@durbincs: dögölj meg te terohadt bélféreg!!!
Nessy
@dr. prédikátor: Mit csináljon szegény durbincs, ha most fogta fel, hogy 10 nappal ezelőtt miről volt szó! Úgy látszik, V.J. okfejtése még az ő színvonalát sem érte el!
kokopelli
@dr. prédikátor: hagyd élni a "Qurbincsot"!A dakoták is tisztelik a szellemi fogyatékosokat!Valaki a "fidesz"-
dedóban" megmutatta neki,hogy hogyan kell betenni mindíg az azonos baromségot,és azt élvezi! A "boldogok
a lelki szegények,mert...országa" mondást meg,a térdre küldött Semmilyen Zsóti csuhás bácsitól tanulta!
tudode
Micsoda jogi ellentmondás az, hogy csalással, félrevezetéssel egy, csak 4/5-öd helyett 2/3-al az EU-ban visszaélhet a hatalmával, ahol 100%-os akarat kell az 500 milliós népesség életét befolyásoló intézkedésekhez!
.
((( Ha hazájában is 100% akarat kellett volna a politikai szélhámos bársony foteljához, már régen a disznóólban rendezgethetné az almot. )))))
.
Rászolgált: meg kell végre vonni tőle a szavazati jogát annak érdekében, hogy ne legyen fék 500 millió állampolgár életében is, hazája nyomorgatásán túl!!!
Jozefina
Magyarország kormánya és Lengyelország kormány élen jár a demokrácia lebontásában!! Ezért szavaztak ellene!!! Majd az EU kihoz egy határozatot, melyben meg lesz említve, hogy e két renitens kormány kivételével mindenki elfogadta!!! Bosszúállás mindkét kormánytól a 7 cikkhely megindítása miatt!! Gondolkodás óne!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.